Jump to content

Question

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)

O poza sa putem intelege...?

Nevermind, m-am uitat peste forumu tau (nocheat parca) si cred ca e de la mesaju asta:

This page isn’t working

nocheat.ro is currently unable to handle this request.

HTTP ERROR 500

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asta este o problema de la versiunea php-ului adica detii o versiune php outdated de ips 4.2 / 4.1.
Pentru a schimba versiunea in 7.0 sau 7.1 (de ex) te duci in cpanel -> select php version -> selectezi 7.1.

Tin sa reamintesc ca platforma trebuie reinstalata.
Edited by shadyfx

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

• 0
Posted
2 hours ago, Kapahala said:

Ala e dorgat in pana mea mi-a spus "rezolva singur ca eu sunt aici ca sa te ajutam... "

La ce te astepti de la o firma de host fantoma? schimba hostu.

Au preturi asemanatoare si nu sunt firme fantoma: hzone, btstelecom, hostico etc..

• 0
Posted (edited)

eu zic sa iti schimbi firma de webhost, uite daca nu doresti sa dai multi bani pe un webhost "calitativ" iti recomand kekshost sau ti-a zis strong mai sus, zic asta pentru ca niciodata n-am lucrat cu isp manager sau ce o fi ala dar cu siguranta este unul gratuit =))

Edited by shadyfx

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

• 0
Posted
On 3/16/2019 at 9:05 PM, Kapahala said:

Nevermind, am bagat ipb am dat sa isi inceapa instalarea dar spre marea mea mirare se instaleaza de zeci si sute de mii nu se mai termina... @Courage @Portocala sau cineva? :)

Dacă ai tot încercat și n-ai reușit înseamnă că găzduirea ta nu e compatibilă cu platforma și este cazul să renunți la ea.

• 0
Posted

IspManager nu cred ca au un panel mai bun decat cpanel-ul si toxic-host-ul mi-am luat odata teapa de la ei ceea ce iti lipseste tie este ceva esential pentru ips si anume XMLReader contacteaza host-ul despre asta ori schimba-l 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.