Kapahala Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 Tot bag versiuni de ipb 4.1 4.2 etc si cand intru sa instalez ipb nu mi se incarca pagina "Aceasta pagina nu poate fi accesata"..
0 +eternity Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 (edited) O poza sa putem intelege...? Nevermind, m-am uitat peste forumu tau (nocheat parca) si cred ca e de la mesaju asta: This page isn’t working nocheat.ro is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Asta este o problema de la versiunea php-ului adica detii o versiune php outdated de ips 4.2 / 4.1. Pentru a schimba versiunea in 7.0 sau 7.1 (de ex) te duci in cpanel -> select php version -> selectezi 7.1. Tin sa reamintesc ca platforma trebuie reinstalata. Edited March 15, 2019 by shadyfx steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
0 Kapahala Posted March 15, 2019 Author Report Posted March 15, 2019 Eu nu am cpanel am isp manager... cum fac @shadyfx am gasit asta:
0 +eternity Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 Selecteaza versiunea daca stii cum sau contacteaza administratia de la toxic-host sa ti-o schimbe steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
0 Kapahala Posted March 15, 2019 Author Report Posted March 15, 2019 (edited) Ala e dorgat in pana mea mi-a spus "rezolva singur ca eu sunt aici ca sa te ajutam... " Edited March 15, 2019 by Kapahala
0 +strong Posted March 15, 2019 Report Posted March 15, 2019 2 hours ago, Kapahala said: Ala e dorgat in pana mea mi-a spus "rezolva singur ca eu sunt aici ca sa te ajutam... " La ce te astepti de la o firma de host fantoma? schimba hostu. Au preturi asemanatoare si nu sunt firme fantoma: hzone, btstelecom, hostico etc.. — steam
0 +eternity Posted March 16, 2019 Report Posted March 16, 2019 (edited) eu zic sa iti schimbi firma de webhost, uite daca nu doresti sa dai multi bani pe un webhost "calitativ" iti recomand kekshost sau ti-a zis strong mai sus, zic asta pentru ca niciodata n-am lucrat cu isp manager sau ce o fi ala dar cu siguranta este unul gratuit Edited March 16, 2019 by shadyfx steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
0 Kapahala Posted March 16, 2019 Author Report Posted March 16, 2019 Am schimbat versiunea php din apache in CGI si am pus pe 7 insa acum imi arata asta:
0 Kapahala Posted March 16, 2019 Author Report Posted March 16, 2019 Tin sa specific ca nu am reinstalat ipb
0 +eternity Posted March 16, 2019 Report Posted March 16, 2019 (edited) Nu sunt sigur daca problema vine de la permisi, ma rog iti las o poza mai jos pentru setari. (poza este facuta dp tele dar se intelege cat de cat) Edited March 16, 2019 by shadyfx steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
0 Kapahala Posted March 16, 2019 Author Report Posted March 16, 2019 Nevermind, am bagat ipb am dat sa isi inceapa instalarea dar spre marea mea mirare se instaleaza de zeci si sute de mii nu se mai termina... @Courage @Portocala sau cineva?
0 Sebastian C. Posted March 22, 2019 Report Posted March 22, 2019 On 3/16/2019 at 9:05 PM, Kapahala said: Nevermind, am bagat ipb am dat sa isi inceapa instalarea dar spre marea mea mirare se instaleaza de zeci si sute de mii nu se mai termina... @Courage @Portocala sau cineva? Dacă ai tot încercat și n-ai reușit înseamnă că găzduirea ta nu e compatibilă cu platforma și este cazul să renunți la ea.
0 +dOc MFX Posted March 22, 2019 Report Posted March 22, 2019 Ti-am mai zis in alt topic sa renunti la incapatanare.Cere bani parintilor cu 2-3 lei in + si o sa iei ceva mai bun. Recomand spre ex : hostico, mxhost, si bts! 1 WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]
0 +Sn!k3rs Posted March 22, 2019 Report Posted March 22, 2019 IspManager nu cred ca au un panel mai bun decat cpanel-ul si toxic-host-ul mi-am luat odata teapa de la ei ceea ce iti lipseste tie este ceva esential pentru ips si anume XMLReader contacteaza host-ul despre asta ori schimba-l
Question
Kapahala
Tot bag versiuni de ipb 4.1 4.2 etc si cand intru sa instalez ipb nu mi se incarca pagina "Aceasta pagina nu poate fi accesata"..
14 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now