Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare

Detin DarkHost LTD ( www.darkhost.ro ) este un website/companie care gazduieste servere de Gaming ,Teamspeak3 , SinusBoT, WebHosting , Domenii , VPS , VDS si servere Dedicate . Acest website are interfata scrisa in HTML5 si platforma de baza este WHMCS cu o tema default .
Doresc daca doriti sa aruncati o privire peste website si sa imi spuneti parerea dumneavoastra despre el , si accept propuneri de schimbare a preturiilor , reduceri sau modificarea template-ului .

Multumesc.

Posted
16 hours ago, IPSTemplate said:
  • ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită.

Habar nu am ce vrei sa spui prin asta....

Posted
58 minutes ago, Sn!k3rs said:

OFF:Se refera ca nu ai pus ceva gen http://darkhost.ro:)) 

ON:imi fine buton-ul contact us din index.html mii se pare inutil ca ai buton-ul de jos

Pai e pus link-ul :)))

L-am pus acolo sincer ca nu stiam ce sa mai pun jos ....

Posted
6 hours ago, DarkElite said:

Pai e pus link-ul :)))

L-am pus acolo sincer ca nu stiam ce sa mai pun jos ....

La cea ce ma refer este ca trebuie sa pui link catre firma unde este hostat website-ul.

• Haha 1
  • 1 month later...
Posted

„Vezi daca numele domeniului dorit este disponibil. Noi recomandam LTD-ul .RO care are pretul de 12.99€/An .”

It's ok! Eu știam că se numește TLD, dar în fine. La fel și „solutions” nu „soltuions” cum aveți voi firma înregistrată.

Nu știu ce m-ar face să cumpăr ceva de la voi, nu-mi oferiți senzație de profesionalism și încredere, având în vedere că ați și închis pentru o perioadă firma.

Succes!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.