DarkElite Posted March 26, 2019 Report Posted March 26, 2019 Salutare Detin DarkHost LTD ( www.darkhost.ro ) este un website/companie care gazduieste servere de Gaming ,Teamspeak3 , SinusBoT, WebHosting , Domenii , VPS , VDS si servere Dedicate . Acest website are interfata scrisa in HTML5 si platforma de baza este WHMCS cu o tema default . Doresc daca doriti sa aruncati o privire peste website si sa imi spuneti parerea dumneavoastra despre el , si accept propuneri de schimbare a preturiilor , reduceri sau modificarea template-ului . Multumesc.
+Sn!k3rs Posted March 26, 2019 Report Posted March 26, 2019 Template-ul Bluerack - Powerful web hosting template with WHMCS Theme Apreciez faptul ca ati editat dar incercti sa cumparati sa aveti ceva unic https://darkhost.ro/ Monitor Uptime are link-ul # si pe sinus.php are stats.darkhost.ro restul arata ok 1
IPSTemplate Posted March 26, 2019 Report Posted March 26, 2019 ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită. 1
Skip The Dragon Posted March 26, 2019 Report Posted March 26, 2019 3 hours ago, IPSTemplate said: ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită. wut !? 1 1
DarkElite Posted March 27, 2019 Author Report Posted March 27, 2019 16 hours ago, IPSTemplate said: ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită. Habar nu am ce vrei sa spui prin asta....
+Sn!k3rs Posted March 27, 2019 Report Posted March 27, 2019 4 hours ago, DarkElite said: Habar nu am ce vrei sa spui prin asta.... OFF:Se refera ca nu ai pus ceva gen http://darkhost.ro ON:imi fine buton-ul contact us din index.html mii se pare inutil ca ai buton-ul de jos
DarkElite Posted March 27, 2019 Author Report Posted March 27, 2019 58 minutes ago, Sn!k3rs said: OFF:Se refera ca nu ai pus ceva gen http://darkhost.ro ON:imi fine buton-ul contact us din index.html mii se pare inutil ca ai buton-ul de jos Pai e pus link-ul L-am pus acolo sincer ca nu stiam ce sa mai pun jos ....
IPSTemplate Posted March 27, 2019 Report Posted March 27, 2019 6 hours ago, DarkElite said: Pai e pus link-ul L-am pus acolo sincer ca nu stiam ce sa mai pun jos .... La cea ce ma refer este ca trebuie sa pui link catre firma unde este hostat website-ul. 1
Cosmin Popovici Posted May 3, 2019 Report Posted May 3, 2019 Nu am la ce sa-mi dau cu parerea, este un template luat pe net si gata. Incearca ceva nou, incearca sa mai modifici template-ul. Mult succes! doar1click - servicii webdesign
WyNNNer. # Posted May 5, 2019 Report Posted May 5, 2019 Quote „Vezi daca numele domeniului dorit este disponibil. Noi recomandam LTD-ul .RO care are pretul de 12.99€/An .” It's ok! Eu știam că se numește TLD, dar în fine. La fel și „solutions” nu „soltuions” cum aveți voi firma înregistrată. Nu știu ce m-ar face să cumpăr ceva de la voi, nu-mi oferiți senzație de profesionalism și încredere, având în vedere că ați și închis pentru o perioadă firma. Succes!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now