Jump to content

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted
1 hour ago, Julianxpp said:

A mai spus odata @dOc MFX ca acest bug e creat de plugin pentru UserInfoPane in topic. 

In caz contrar problema e in tema, HTML Templates -> postContainer

Încurci problemele băiatul meu, ce are el acolo e conceput din temă nu din cauza unui plugin, este problema specifică temelor de 4.3 pe versiunea 4.4

• Like 1

• 0
Posted

Am si eu problema asta. E din cauza modificarii marimii imaginilor (300x170), am urmarit tutorialele de pe forum si daca dau revert la ce scrie acolo imaginile default merg, dar daca le aplic din nou n-o sa mai mearga..

• 0
Posted
5 hours ago, Sebastian C. said:

Încurci problemele băiatul meu, ce are el acolo e conceput din temă nu din cauza unui plugin, este problema specifică temelor de 4.3 pe versiunea 4.4

Prietene baiatu' a spus ca are problema asta si daca isi uploadeaza un avatar, nu doar cu cel default. Nu te baga aiurea.

• 0
Posted
11 hours ago, Julianxpp said:

Prietene baiatu' a spus ca are problema asta si daca isi uploadeaza un avatar, nu doar cu cel default. Nu te baga aiurea.

Iar te bagi și comentezi ca ultimul ingrat obosit care n-are habar absolut deloc despre probleme apărute în cazul platformei, nu înțeleg de ce te mai bagi să postezi când deja ți-am zis că te bagi aiurea și încurci probleme, ca să-ți luminez mintea intelectualule că deja mă apucă nervii când văd mucoși de 16/17 ani care se cred mari zei dacă le atragi atenție și le zici adevăru, PROBLEMA TIPICĂ ACESTEI PLATFORME ÎN CAZUL UNUI AVATAR ESTE CĂ INDIFERENT DACĂ ESTE DEFAULT SAU URCAT DE TINE, TOT NU-L AFIȘEAZĂ ! Dar mă rog, explic subiecte discutate de mine și alții acum o lună sau două unui „inteligent” ca tine.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.