Jump to content

Recommended Posts

Posted

Carantina va fi valabilă persoanelor care vin din zona roșie, starea de urgență nu o vor mai aduce deoarece astea-s urmările ei. Odată ce ai ținut milioane de oameni în casă forțat la prima mână de libertate de haos. În schimb ni se interzice accesul în mai multe țări europene ca și turiști.

Posted

O părere foarte bună, însă pe partea de evenimente/festivaluri o să fie "sărăcie" anul acesta, eu activez în domeniul "ticketing" și vânzările de bilete au scăzut constant, în fiecare lună înregistrăm profit pe minus.

Posted
1 hour ago, Cristi Omul said:

O părere foarte bună, însă pe partea de evenimente/festivaluri o să fie "sărăcie" anul acesta, eu activez în domeniul "ticketing" și vânzările de bilete au scăzut constant, în fiecare lună înregistrăm profit pe minus.

Era de aștept având în vedere ce idioți avem în conducere. Am avut Italia ca și exemplu care-n prezent ne închid granițele cu toate că au avut o situație mai rea ca noi, dar de, România e țara condusă de toți proștii. România va avea cea mai grea revenire din cauza evenimentelor actuale iar fără susținere de la stat multe afaceri existente-n prezent care-s la limita supraviețuirii se vor închide. Bine că lasă Românii să meargă la lucru în țările unde au contract, măcar așa nu moare toată lumea de foame din cauza prostiei existente la noi.

Posted (edited)

Cred ca da, sunt sanse, mai ales ca deja au inceput. Nu cred ca va fi totusi pentru toata tara, decat doar daca ajungem la mii/zi. 

Edited by Floreadan

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.