Jump to content

România din nou în carantină


Cristi Omul

Recommended Posts

Carantina va fi valabilă persoanelor care vin din zona roșie, starea de urgență nu o vor mai aduce deoarece astea-s urmările ei. Odată ce ai ținut milioane de oameni în casă forțat la prima mână de libertate de haos. În schimb ni se interzice accesul în mai multe țări europene ca și turiști.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Cristi Omul said:

O părere foarte bună, însă pe partea de evenimente/festivaluri o să fie "sărăcie" anul acesta, eu activez în domeniul "ticketing" și vânzările de bilete au scăzut constant, în fiecare lună înregistrăm profit pe minus.

Era de aștept având în vedere ce idioți avem în conducere. Am avut Italia ca și exemplu care-n prezent ne închid granițele cu toate că au avut o situație mai rea ca noi, dar de, România e țara condusă de toți proștii. România va avea cea mai grea revenire din cauza evenimentelor actuale iar fără susținere de la stat multe afaceri existente-n prezent care-s la limita supraviețuirii se vor închide. Bine că lasă Românii să meargă la lucru în țările unde au contract, măcar așa nu moare toată lumea de foame din cauza prostiei existente la noi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.