Cristi Omul Posted July 20, 2020 Report Posted July 20, 2020 Ce părere aveți despre situația acuala din Romania? Se pare că șansele să reintram în perioada de carantinare cresc constant.
Sebastian C. Posted July 20, 2020 Report Posted July 20, 2020 Carantina va fi valabilă persoanelor care vin din zona roșie, starea de urgență nu o vor mai aduce deoarece astea-s urmările ei. Odată ce ai ținut milioane de oameni în casă forțat la prima mână de libertate de haos. În schimb ni se interzice accesul în mai multe țări europene ca și turiști.
Cristi Omul Posted July 20, 2020 Author Report Posted July 20, 2020 O părere foarte bună, însă pe partea de evenimente/festivaluri o să fie "sărăcie" anul acesta, eu activez în domeniul "ticketing" și vânzările de bilete au scăzut constant, în fiecare lună înregistrăm profit pe minus.
Sebastian C. Posted July 20, 2020 Report Posted July 20, 2020 1 hour ago, Cristi Omul said: O părere foarte bună, însă pe partea de evenimente/festivaluri o să fie "sărăcie" anul acesta, eu activez în domeniul "ticketing" și vânzările de bilete au scăzut constant, în fiecare lună înregistrăm profit pe minus. Era de aștept având în vedere ce idioți avem în conducere. Am avut Italia ca și exemplu care-n prezent ne închid granițele cu toate că au avut o situație mai rea ca noi, dar de, România e țara condusă de toți proștii. România va avea cea mai grea revenire din cauza evenimentelor actuale iar fără susținere de la stat multe afaceri existente-n prezent care-s la limita supraviețuirii se vor închide. Bine că lasă Românii să meargă la lucru în țările unde au contract, măcar așa nu moare toată lumea de foame din cauza prostiei existente la noi.
Floreadan Posted July 23, 2020 Report Posted July 23, 2020 (edited) Cred ca da, sunt sanse, mai ales ca deja au inceput. Nu cred ca va fi totusi pentru toata tara, decat doar daca ajungem la mii/zi. Edited July 23, 2020 by Floreadan
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now