Jump to content

ETERS GAMING - comunitate românească de gaming

Recommended Posts

3C2B08BD-4454-49FD-A53D-F38D38EBABE2.png.d938b0f49ffec5e79238ef37b929257b.png

ETERS România este o comunitate de gaming înființată de către actuala conducere în Noiembrie 2020. În prezent, are o mulțime de servere, axându-se pe CS:GO. Țintim să ajungem pe podiumul celor mai populare servere purtând numele ETERS.

Așteptăm recenzii despre design.

• Like 1
  • Downvote 1

ECILA ROMÂNIA

21 hours ago, -coLd- said:

Nimic interesant , nimic nou , la fel ca si pe celelate comunitati . 

• Aria se axeaza strict pe primirea/oferirea de review-uri, prin urmare postarile care contin mesaje de genul "cautam staff / share pe retele de socializare" etc vor fi sterse.
  • Dacă forumu nu poate să aiba un uptime de cel puțin 24 ore online de când s-a creat topicul de cerere pentru review, înseamnă că proiectu posibil să nu fie stabil sau încă se muncește la el. De asta veți fi penalizați timp de 15 zile în care domeniu respectiv va fi adăugat în lista neagră care o puteți găsi mai jos. 
  • ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Cererile de review trebuie să ofere un link spre firmă de hosting folosită.

Dacă tot citezi regulamentul, având în vedere că nu o face nici un alt membru staff citează-l pe absolut orice topic de aici, ce zici ? Firma de găzduire este afișată.

4 hours ago, Cosmin Popovici said:

La mine se putin naspa la subforumuri.

image.thumb.png.5ec8cb751b20cb2f8e2bffb5fe6e8328.png

Nu ai fontul folosit de către ei instalat sau ai windowsul optimizat pe performanță maximă.

• Like 1

nu am nimic cu nimeni în general, dar te-ai luat de comunitatea mea într-un mod destul de "naspa" (mă refer speical la topic-ul pentru review-ul comunității bluegame). nu consider aceste replici cearta atât timp cât ai atacat comunitatea fără a oferi un review al design-ului (pentru că despre asta este vorba).
sper să fie ultima discuție bazată pe review-ul tău. :)

on: actualizat (doar) meniul temei.

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Legat de temă încă mai aveți de modificat câteva probleme. Categoriile sunt ok, acum depinde cum o să faceți activitate pe ele.

• Afișarea mult prea sus a mini profilului ( click ).
  • Background-ul nu este pe dimensiunea completă cum a fost în trecut, este limitat ( click ).
  • Încercați alte iconițe care se potrivesc cu schema de culori aleasă ( click ).

Legat de certurile astea, aveți cumva 5 ani ? Am să ascund toate comentariile care nu-și au locul, sper să nu le mai văd iar.

• Thanks 1

Mi se pare ca arata mai bine pe mov , parea mai diferita decat restul comunitatiilor ! Keep working !

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.