Jump to content
  • 0

Problema forum poze

Rydan

Question

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
2 hours ago, Rydan said:

Un asa zis copil frustrat sau "hacker" ca altfel nu il pot numii sustine ca a dat cu nu stiu eu ce exploit in forum, si aparent imaginile de profil s-au buguit si forumul picase la un moment dat.
Exista vreun fix pentru acest lucru ? 
https://addicted2.ro/

Nu te mai lua după ce zic toți copii, nu există așa ceva pe 4.4.x, există modalități da nu oricine știe să lucreze cu XSS sau backtrakc entry , ai șters recent ceva din folderul unde ai platforma instalată ? sau ai schimbat găzduirea ?

• 0
On 11/13/2020 at 1:58 PM, Rydan said:

Un asa zis copil frustrat sau "hacker" ca altfel nu il pot numii sustine ca a dat cu nu stiu eu ce exploit in forum, si aparent imaginile de profil s-au buguit si forumul picase la un moment dat.
Exista vreun fix pentru acest lucru ? 
https://addicted2.ro/

Fi mai explicit pentru ca eu vad ca avatarele functioneaza bine, cu exceptia a 2-3 membrii.

• 0
On 11/13/2020 at 4:46 PM, Sebastian C. said:

Nu te mai lua după ce zic toți copii, nu există așa ceva pe 4.4.x, există modalități da nu oricine știe să lucreze cu XSS sau backtrakc entry , ai șters recent ceva din folderul unde ai platforma instalată ? sau ai schimbat găzduirea ?

Pai mi-a zis cineva ca nu stiu eu ce atac da, si pe mine m-a facut sa rad :))) Si cand ma uit pe forum era picat si dupa apar pozele exact ca mai sus.
Nu s-a sters absolut nimic, nu s-a umblat in ACP sau alte chestii.

On 11/16/2020 at 12:16 AM, Julianxpp said:

Fi mai explicit pentru ca eu vad ca avatarele functioneaza bine, cu exceptia a 2-3 membrii.

Cred ca am fost destul de explicit, uita-te la un topic sa vezi cum apare poza de profil. 

Edited by Rydan

• 0
On 11/16/2020 at 11:10 PM, sad said:

Poti sa iei un backup mai vechi si sa uploadezi acest folder "/uploads/monthly_2020_10/".

23:59 : Incearca sa te folosesti de functia Get Support -> Something isn't working correctly (nu merge butonul de edit)

Am incercat chestia cu "Get Support". Back-up din cate am inteles daca fac, fac la toate si nu as vrea asta.

• 0
On 11/18/2020 at 7:50 PM, Rydan said:

Am incercat chestia cu "Get Support". Back-up din cate am inteles daca fac, fac la toate si nu as vrea asta.

Salut, din mai multe "verificari" am observat ca problema vine la partea fisierelor de tip thumb mai pe scurt s-au corupt si nu le poti recupera fara un backup din ziua inainte "accident" insa poti sa modifici toata tema unde sunt partile de cod gen {template="userPhoto" .........} ca sa scapi de acel .thumb poti sa urmaresti tutorialul de marire a avatalore si sa rezolvi insa pare destul de complicat daca nu te descurci poti sa imi lasi in PM un cont cu acces la acp