Jump to content

Laptopul se blocheaza


LLk

Recommended Posts

Salutari, am și eu un laptop Lenovo nu a mai fost folosit de multa vreme, astazi am decis sa îl pornesc. L-am pornit apoi îmi apare eroare ca lipsesc fișiere din Windows, am formatat tot HDD și am băgat Windowsul, pornește, se încarcă desktopul apoi scrie "Locking" Hibernate" și se oprește. Ceva de genul întra singur în sleep mod dar nu mai iese de acolo, îl opresc din buton apoi pornește, se încarcă apoi din nou se oprește, care poate fi cauza? Mulțumesc 

Link to comment
Share on other sites

Mai exact despre ce laptop Lenovo e vorba? Ai facut ceva modificari prin el? In afara de reinstalat Windows. 

Posibil sa fie vreo setare ori din Power Options, din Windows, ori din BIOS, sa intre automat in hibernare. Incearca cu un factory reset la BIOS si vezi daca mai face la fel.

                                                                                         🎮      :filme:

                                                                            ps3addict.jpg

Link to comment
Share on other sites

Am greșit eu modelul îmi cer scuze, este un Dell 15, am dat default în bios dar nimic, merge sa instalez Windows-ul fără probleme, în bios merge curat, am făcut și o diagonaza în Bios și a spus ca totul este ok, nu sunt erori, am cumpărat și un Ssd, am instalat Windows-ul pe el dar același rezultat, după ce instalez win merge cca. 10 minute apoi "îngheață" imaginea iar după ce ii dau un restart imaginea rămâne înghețată în Log in... Sa fie pasta termoconductoare sau o piesa "prăjită"? 

Link to comment
Share on other sites

1 Deci man pcul care nu il mai folosesti se depune praful peste tot incearca sa iti cureti ventilatorul de praf si sai schimbi pasta de pe procesor ! daca nu ai pasta foloseste o pasta care o ai dar sa contina sulf ea se aplica pe procesorul curatat bine cu un servetel si se pune cat un bob de mazare le pui toate la loc si o sa vezi o diferenta mare.

2 Windows Update & Driver Update ca si la orice alt sistem de operare fiecare driver care il ai instalat vrea un update daca nu mai ai driverele originale descarcale gratuit cu SlimDriver el ti le face la zi toate si cele care iti lipsesc o sa iti apara in menu ! Succes !

Edited by Al3xC

Comunitatea MortallCs.Ro # Gazduire Web & GameHostin (CS16/SAMP) free

Forum: https://mortallcs.ro/forum

Gazduire Web - MortallCs.Ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Prima oară fa o curățare totală a laptopului ( cauți un tutorial de dezmembrare / asamblare pe care-l urmărești cu atenție pentru a vedea de unde deconectezi / conectezi toate componentele ), pentru a înlătura praful de pe toate componentele folosește un bețișor de urechi + alcool ( spirt cu cantitate maximă de alcool ). Gândește-te la un upgrade, în locul acelui hard să montezi un SSD ( poți încerca 240 / 500 GB dacă nu folosești prea multă stocare, romandarea mea aici : click, eu personal folosesc două SSD-uri, unul special pentru windows + programare esențiale acestuia și unul pentru stocare, e o diferență maximă de performanță  ).

Link to comment
Share on other sites

Am fost cu el la service, bios-ul avea o problema, procesorul are pasta ok, lucrează în 27 grade când rulează doar S.O dar am aceeași problema,merge 2-3 minute apoi apare blue screen apoi "Locking" și se închide, când ii dau Power din nou pornește de unde l-am lăsat. 

Precizez ca bateria este moarta, am scos și bateria din el, sa lucreze fără baterie,nici un rezultat

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.