+robotboy Posted April 21, 2021 Report Share Posted April 21, 2021 Este vorba despre KB5001330 si KB5001337, ce au inceput sa fie disponibile spre descarcare si instalare din data de 13 aprilie 2021. Acestea in anumite situatii provoaca probleme in jocuri (FPS drop/crashes) si chiar BSOD-uri. Mi s-a intamplat in ultimele zile ca singurul joc pe care-l mai deschid din cand in cand sa mearga prost si nu prea intelegeam de ce, am crezut ca din cauza actualizarilor acestuia asa ca m-am pus pe cercetat putin si am aflat ca nu, problemele provin de la actualizarile de Windows anterior mentionate. Asadar, daca in aceasta perioada primiti erori din partea driver-ului placii video, BSOD-uri sau jocurile se misca dubios este de la Windows, iar ca solutie fie dezinstalati manual actualizarile fie asteptati o noua actualizare care ar trebui sa remedieze problemele. Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian C. Posted April 21, 2021 Report Share Posted April 21, 2021 Eu unul personal n-am întâmpinat nici un fel de problemă în jocuri sau navigare Windows, singura problemă apărută recent, este cu USB-ul de la mouse care se deconectează timp de 1/2 secunde după care devine iar activ, dar tind să cred că este de la el și nu de la Windows. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorinA Posted April 21, 2021 Report Share Posted April 21, 2021 Mie mi s-a intamplat sa am lag enorm si FPS drop acum cateva zile, in Dota. Chiar ma intrebam de ce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted April 22, 2021 Report Share Posted April 22, 2021 De asta prefer consola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+robotboy Posted April 22, 2021 Author Report Share Posted April 22, 2021 Da, dar e alta experienta . Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts