Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma intereseaza sa fac cadou un smartwatch (daca se poate pe stil rotund) sau o bratara fitness, si as avea nevoie de cateva recomandari. Bugetul alocat este de maxim 250 lei, si as vrea sa fie cat mai calitativa posibil pentru suma pe care o am la dispozitie. Mai exact nu as vrea sa cumpar orice chinezarie ieftina. M-ar interesa ceva din gama Samsung, Huawei, Xiaomi sau alte branduri cu ceva vechime si renume in piata.

Ce mi-ati recomanda?

P.S: Cadoul va fi pentru o doamna, deci as vrea ca dimensiunile ceasului/bratarii sa fie ca atare.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• 1 month later...
Posted

Eu personal folosesc un Huawei Watch GT2 de 46mm.

Il am de aproape un an, il tin mereu la brat pentru orice fie in oras, in mountain-bike sau cand alerg, am facut sute de probe cu el si sub apa si nu a dat nici o problema sub nici o forma. Designul este foarte placut si ca smartwatch este destul de comod. 

Nu stiu sa iti spun daca se incadreaza in budget-ul tau fiindca eu l-am platit In euro (139 daca imi aduc bine aminte) insa il recomand.

*edit

p.s: Vroiam sa pun cateva poze insa max total size bla bla bla.

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.