+robotboy Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 Stiu ca s-a anuntat de prin decembrie cum ca Facebook va deveni Meta. Timpul a trecut insa Facebook tot Facebook a ramas. Am observat ca pe WhatsApp nu mai scrie powered by Facebook ci from Meta, insa cam atat. Aveti mai multe informatii? S-au razgandit? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 Am mai auzit nelamurirea aceasta, chiar si intr-o emisiune de radio. Ideea e ca schimbarea s-a inteles gresit. Reteaua de socializare Facebook in sine nu isi va schimba denumirea in Meta, va ramane in continuare Facebook, dar sub "aripa" Meta. Este fix aceeasi miscare pe care a facut-o Google cu Alphabet. Rebranding corporational. Compania mama, Facebook, s-a transformat in Meta si detine reteaua de socializare Facebook, Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp si Oculus. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+robotboy Posted February 8, 2022 Author Report Posted February 8, 2022 Am inteles, totul clar acum. Si totusi, de ce era nevoie de acest rebranding? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 Pentru a mai scapa de discutiile legate de monopol, pentru a scapa de prabusirea Facebook de la bursa, si pentru ca se pregateste un nou produs: metaversul (o lume virtuala in care utilizatorii vor trai prin intermediul avatarurilor lor diverse experiente, un fel de Second Life). 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Sebastian C. Posted February 10, 2022 Report Posted February 10, 2022 On 2/8/2022 at 8:32 PM, gaby said: Pentru a mai scapa de discutiile legate de monopol, pentru a scapa de prabusirea Facebook de la bursa, si pentru ca se pregateste un nou produs: metaversul (o lume virtuala in care utilizatorii vor trai prin intermediul avatarurilor lor diverse experiente, un fel de Second Life). Filme precum "Matrix" sau "Tron" aparent vor prinde viață 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now