mr.franta Posted August 14, 2023 Report Share Posted August 14, 2023 Salut as vrea sa stiu daca se poate face un anumit grup cu aderare automata a unor membri. Grupul de aderare automata sa fie cel de fete si aderare automata daca bifeaza ca este fata. Se poate face asa ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 +Juliano Dillon Posted August 14, 2023 Report Share Posted August 14, 2023 Iti trebuie un bot daca nu ma insel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MOTAAAN Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 (edited) On 8/14/2023 at 12:19 PM, mr.franta said: Salut as vrea sa stiu daca se poate face un anumit grup cu aderare automata a unor membri. Grupul de aderare automata sa fie cel de fete si aderare automata daca bifeaza ca este fata. Se poate face asa ceva? se poate face, exista ceva pe marketplace daca nu ma insel. revin cu edit sau reply daca gasesc. https://invisioncommunity.com/files/file/10162-member-segmentation/ ar face cam acelasi lucru incearca sa l cauti nulled apoi sa-l cumperi : nu il cumparra din prima ca poate nu e ce trebuie. desi pentru mine cam asta ar face Edited August 15, 2023 by MOTAAAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sebastian C. Posted August 17, 2023 Report Share Posted August 17, 2023 N-am test insa cred ca functioneaza pe ideea pe care o ai tu : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mr.franta Posted August 19, 2023 Author Report Share Posted August 19, 2023 M-am gandit si eu la asta dar nu imi arata sa aleg sex-ul.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mr.franta
Salut as vrea sa stiu daca se poate face un anumit grup cu aderare automata a unor membri.
Grupul de aderare automata sa fie cel de fete si aderare automata daca bifeaza ca este fata.
Se poate face asa ceva?
4 answers to this question
Recommended Posts