Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asa ca o discutie generala hai sa aflam cat de maniaci suntem la volan.. :devil:

Eu am atins 130 km/h cu consacrata mea Dacie 1307 cu motor de 70 cai , find noaptea dupa o destrabalare la disco, intrebati-l pe smeagoll cum a fost ca a avut cosmaruri dupa aia ...

Si am mai mers tot cu masina mea numa` ca a fost un alt sofer cu 160 km/h, unde dupa aia am constantat ca nu mai am toba in spate la masina.. =))

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

am constantat ca nu mai am toba in spate la masina.. =))

lol prea tare!!!!

Eu inca nu am carnet deci nu pot sa spun ca am atins eu cu mana mea vre-o viteza prea mare...asa cu soferi am prins 200 km/s :))

pe mainile mele am condus putin cam cu 40 km

Posted

Ehei ...ale tineretii nebunii :D , am mers cu 130 km la ora cu umila mea dacie si cu 180 cu un BMW, 190 cu o ALFA ROMEO, cu alte masini nu am mai avut ocazia.Trebuie sa recunosc ca andrenalina a fost pe masura, atat pentru mine dar si mai mult pentru cel de langa mine :Nail Biting:

Alta data sa fi mai atent!

Posted

Nici eu n'am carnet ... Insa am un var care e "maniac"...are vreo 2 masini tunate in stil barbar :)) ... Oricum am mers la inmormantare la o bunica cu el...Can am venit aksa am venit cu Ww Pasat si fara exagerare pe autostrada a ajuns la viteza de 240 km/h...cand am ajuns aksa 1 ora am stat in baie...si acu ma duari stomacu :))

So lonely ... so NUMB :-< ... dNd

dutetareTURBO.ro # NOS

cooltext67546462mh6.th.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

pretenu verei mele e cam maniac fiind ca merge pe drum de tara cu 100 si pune frane ia curbe cu frana tarasa nui prind frana dar mie imi place si am doar 13 ani si la 18 ani o sa sparg masina cand am carnet

Posted

Eu am mers acum de Sf.Ioan am mers cu un prieten sa ducem un fiat la cineva acasa (nu stiu marca nu avea nici nr de imatriculare) si ....o vrut sa vada daca o ia cu cartzaituri si ia dat pana la podea (in masina nu sa simtit tare) ...si cand ne`am intors adik mno am dus masina la unu acasa (si pot sa spun ca pe ulitza am prins 80 km/h) si cand ne`am intors am vazut ca erau peste 12 m de scartzzzitura!!! ...Tot in seara aia la diso sau luat 2 la bataie ...si l`am bagat pe unu in dacia lu Johhny siu l`am dus acasa (si pe drum sa vezi cum se fereau toate masinile din cale) am prins 140 km/h atunci!!(SUNTEM PERICULOSI)

• 4 weeks later...
Posted

Pai normal ca realitate, ca majoritata au mers cu dacia, si nu cred ca exista vreun joc cu masini dacia...

Te anunt ca la vice citi este dacie da la un joc parolat asa ca nu ai dreptate.Asta e mai gresesc si astia mari. :)):grin:

Posted

Te anunt ca la vice citi este dacie da la un joc parolat asa ca nu ai dreptate.Asta e mai gresesc si astia mari. :))  :grin:

Da sunt jocuri...dar nu avea cum sa fiu eu in masina daca ai fost atent la ce zicea johnny in primul post si terminati cu off topic !!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.