Jump to content

Recommended Posts

Posted

daca nu ati observat in jocuri viteza este exprimata in Mph sau cum era.daca calculati sa ajungeti in km/h o sa vezi ca ajunge de la 300 mph la 100 si ceva km pe h.sau am gresit eu dar cam asa stau lucrurile in jocuri :D

AssassinsCreedSig2.png

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Eu acum 1 an knd am mers la mare pe drum liber cu VW passat 150 km/h

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

nu am nicci eu carnet ;)) dar cu mainile mele am condus cu cea mai mare viteza 56 KM/h ;)):)) dar stiu sigur ca tata a atuns 170 KM/h ;)) dar ce vretzi la o rupta de Dacia Zolenza ;))

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

nu am carnet...dar knd am fost q tata a prin 170km/h cu dacia nova care are 180 km pe bord :))..ink 10 km/h si era maxim..oriqm senzatia e supeeeer...intrasem de tot in scun dar imi placea:))

" N-am, pleacă ! "

• 4 weeks later...
Posted

Cam 165-170 cu un Polo. Am un prieten care a dus-o pana in 180 pe a lui (tot Polo).. da mie imi e mila de a mea sa o omor in halu asta

I'll take advantage while

You hang me out to dry

But I can't see you every night

Posted

Eu am una din 1986 prin garaj... daca trece de 90 incepe sa tremure de nu mai poti sa tii volanu =))

You hang me out to dry

Posted

Eu am doar 13 ani , imi place mult sa conduc.

Pe mine m-a lasat bunicu meu sa conduc cam vreo 6 km si iam dat pana la 110 km/h cu un opel astra.

Si mai odata am mers cu varu meu cand eram mai mic dar la el in brate cu maxim 73 km/h

Varu meu a mers cel mai tare cu 247 km/h pe drumul spre bucuresti cu un bmw si cu un logan cu 180 km/h :D

Posted

la 300 de km pe ora daca ai aripi incepi sa te ridici de lasol...e cam prea greu de crezut ca mergi cu 340 km/H!!

Ultima data cand am condus a fost acu vreo 1 saptamana cu vreo 2 dacii papuc (a lui Jhonny si a unui prieten) in jur de 90 cu a prietenului si cu a lui Jhonny cu 60 ...pe imas....derapari alea alea...:P

Posted

Interesant ca prietenu tau a mers cu 340 km/h... avand in vedere ca pe circuitul de la Monza/Italia viteza maxima la FORMULA 1 e de 368 km/h, si asta e cel mai rapid circuit... ce sa zic.. chiar impresionat.... (yeah right)...

You hang me out to dry

• 8 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.