Jump to content

Recommended Posts

Posted

N-am nimic improtiva.

Nu prea inteleg de ce toti (sau o mare parte) alearga dupa functii. Mai mereu se gasesc si aici vorbesc de orice forum in general... Ma rog si eu le ceream candva pana cand am realizat ca:

1. nu voi fi pus

2. defapt am fost pus odata moderator pe un tracker anime (acum inchis) si am realizat ca inafara sa stergi niste posturi nu prea e nimic extraordinar. Iti apare la nume moderator si cam atat.... se pot face la fel de multe lucruri si din functia de user.

However,sunt de acord si il sustin pe Pavilion in functia de mod... e tanar, pasinat si bun cunoscator (mai bun ca mine :bag:).

Posted

Gaby eu nu am nimik impotriva,este bine venit,numai sa lase arogantele deoparte si sa invete sa vb prieteneste,nu de la un nivel prea inalt a vand in vedere si varsta lui.bft

• Upvote 1
Posted

Nu prea inteleg de ce toti (sau o mare parte) alearga dupa functii. Mai mereu se gasesc si aici vorbesc de orice forum in general... Ma rog si eu le ceream candva pana cand am realizat ca:

1. nu voi fi pus

2. defapt am fost pus odata moderator pe un tracker anime (acum inchis) si am realizat ca inafara sa stergi niste posturi nu prea e nimic extraordinar. Iti apare la nume moderator si cam atat.... se pot face la fel de multe lucruri si din functia de user.

However,sunt de acord si il sustin pe Pavilion in functia de mod... e tanar, pasinat si bun cunoscator (mai bun ca mine :bag:).

Un moderator are mai multa putere (comenzi) decat un utilizator obisnuit, rang special, si, cam atat. De moderatori, sau, mai bine zis, de o echipa, am nevoie, pentru a reusii sa tinem forumul pe linia de plutire, pentru ca, de unul singur e destul de greu sa le faci pe toate. Cu toate acestea, si utilizatorii obisnuiti sunt foarte importanti pentru forum, de aceea si acestia pe acest forum cel putin, la un anumit numar de posturi, primesc ranguri speciale (Helper si Veteran). Sper sa ajung la nivelul la care voi putea sa ii motivez financiar atat pe cei din echipa de administrare cat si pe utilizatorii forumului, insa pana atunci, mai e, din pacate...

!!! Datorita inactivitatii, moderatorul aligaby a fost inlocuit de Pavilion, echipa de administrare aratand in momentul de fata asa: The Moderating Team

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Alex,nu stiu cati ani ai tu,dar noi cei vechii printre care si cei neactivi in momentul de fata,acuma 5 ani eram foarte activi.Dar vezi tu,varsta care o ai tu acuma,o aveau ei acuma 5 ani si isi permiteau sa petreaca timpul si la pc si la scoala si pe afara.Acuma au vietile lor si responsabilitatile lor si le este mai greu.Intra in ei dar gandeste-o prieteneste,ca tu din topikurile acestea ,tot de la ei ai invatat.Asa ca pe strabuni nimeni nu are cum sa-i darame ca ei tot in frunte vor fii.

Posted

Alex,nu stiu cati ani ai tu,dar noi cei vechii printre care si cei neactivi in momentul de fata,acuma 5 ani eram foarte activi.Dar vezi tu,varsta care o ai tu acuma,o aveau ei acuma 5 ani si isi permiteau sa petreaca timpul si la pc si la scoala si pe afara.Acuma au vietile lor si responsabilitatile lor si le este mai greu.Intra in ei dar gandeste-o prieteneste,ca tu din topikurile acestea ,tot de la ei ai invatat.Asa ca pe strabuni nimeni nu are cum sa-i darame ca ei tot in frunte vor fii.

30min tot gasesti sa arunci o privire pe forum, indiferent de varsta. Apropo, rraulino are 16 ani din cate zice profilul sau, so... your point fails.

fWy1P.gif

Posted

decat v.ati "certa" p aici :crazy: , mai degraba ati face ceva util...parerea mea...de exemplu unii colegi au nevoie d ajutor(mts33, mao, mafios_X) :(( .ps: nu prea tine de domeniu meu :(( , asa ca <rog> sa le dea un raspuns cine stie mai bine! :)

Posted

imi place sa ma bag tare in team si sa comentez urmatoarea chestie:

rraulinio (moderator) Last Active: Dec 08 2011 10:14 AM

Ma bucur ca te implici :D, i like it. Intr-un post precedent, am precizat faptul ca aligaby si rraulinio urmeaza sa fie inlaturati din echipa intrucat nu mai sunt activi.

Pe aligaby (e ocupat cu serviciul si familia) l-am inlocuit cu Pavilion deoarece avea 1 an si ceva de cand nu a mai intrat pe forum; raul avand doar 2 luni. Daca in urmatoarele zile acesta din urma nu va reveni pe forum, va fi scos din echipa...

Ai dreptate Paul, insa, daca vrei, 10-15, 30-60 de minute tot gasesti macar o data pe saptamana sa intri pe forum, mai ales daca faci parte din staff.

30min tot gasesti sa arunci o privire pe forum, indiferent de varsta. Apropo, rraulino are 16 ani din cate zice profilul sau, so... your point fails.

Intr-adevar, rraulinio are 16 ani, si il vad mai mereu pe messenger.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Avand in vedere ca au trecut suficiente zile pentru ca rraulinio sa aibe timp sa revina pe forum, l-am scos din echipa intrucat activitatea a lasat de dorit, ultima sa vizita fiind pe 8 decembrie 2011. Consider ca nu are sens sa aibe functia de Moderator, doar pentru a tine postul ocupat.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 1 month later...
Posted

Avem si alte pareri ?

Da.Inchide topicul asta... din punctul meu de vedere moderatorii ar trebui propusi de cineva, nu sa se autopropuna... acuma faceti cum vreti

Posted

Deci..gaby,, this is moment of true". Ce ziceti? Imi dati si mie rang-ul de moderator?.?! Macar pentru o perioada mica( o sapatamana). Daca va place cum moderez...raman daca nu...Domnul cu mila si cu indurarile...Ce ziceti?!?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.