Jump to content

Cumparare Steam Prin Sms

johnny4u90

Recommended Posts

Asa iti poti lua steam :

Computer Games impreuna cu NETOPIA iti aduc acum posibilitatea de a achizitiona licenta pentru jocul tau favorit : Counter-Strike 1.6 la un pret de 10 EURO (fara TVA) trimitand un SMS la 7654 (oferta valabila NUMAI in reteaua ORANGE).

Cum functioneaza?

De pe un telefon mobil activ in reteaua ORANGE trimite un SMS continand cuvantul LICENTA la numarul de telefon 7654.

Valoarea acestui SMS este de 10E (euro) fara TVA si va fi scazut din creditul aferent numarului sau se va regasi pe factura ta la sfarsitul lunii.

In cateva secunde dupa trimiterea mesajului de comanda vei primi un SMS ce contine cdkey-ul de Counter-Strike 1.6.

De pe un numar de telefon se pot comanda maximum 2 licente pe luna. Valoarea SMS-ului nu este returnabila asa ca te rugam sa trimiti cu atentie mesajul. In cazul in care nu ai primit sms-ul de raspuns ce contine cdkey-ul te rugam sa suni la numarul de telefon : 021 529 1717 (apel cu tarif normal).

Da am STEAM original si CS 1.6+CS :Condition Zero ,am net clicknet expres si se downladeaza grauit de pe situl lor oficial.si dupa o saptamana ti se trimite acasa si cd keyul de aces de la STEAM si nu mai ai probleme cu ei si il ai si gratuit Steamul.asta decat daca esti abonat la inernet la ei!

• 1 month later...

eu nu folosesc steam ... desi as dori am folosit pacsteam dar cand am aflat ca poti sa pui coduri ... m-am lasat de el .. si am revenit pe cs normal ... oricum eu nu joc codat am jucat acum 2 ani cand mi-am pus net am jucat cu botii si le dadeam numai prin perete :))

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Sciner sa fiu eu am

CS Original ed La gameszone ;)) nu merg coadele pe el ca este incorporat Cehating-Deathing 1.6

asa

+ k arata sub forma de steam si a costat 20 RON Si zic ca merita :) dar acuma sa fac 10 RON merita prea mult vestea najpa e k trb sa ma duc pana in Giulesti sa il iau .. sa il iuatzi care vretzi k eu il am

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 1 month later...

votul nu se poate reseta.

Cred ca majoritatea care si-au votul la "nu folosesc steam" acuma au. asa cred eu eu unu mi-am facut rost de pacsteam.

si eu acum folosesc steam, procurat de la computergames.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Am avut steam original ! dar mi s-a spart passu'  :(( ! asta k jok fara steam :(( ! In nici un caz cu coduri :) !

Eu mi`am cumparat Steam`u odata cu Cezar ... si l`am pierdut cam 1 data cu el =)) ... momentan No Steam cu COADE bineinteles :X ... votul meu s`a dus spre COADE 8->

So lonely ... so NUMB :-< ... dNd

dutetareTURBO.ro # NOS

cooltext67546462mh6.th.jpg

• 4 weeks later...
  • 1 year later...