Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asa iti poti lua steam :

Computer Games impreuna cu NETOPIA iti aduc acum posibilitatea de a achizitiona licenta pentru jocul tau favorit : Counter-Strike 1.6 la un pret de 10 EURO (fara TVA) trimitand un SMS la 7654 (oferta valabila NUMAI in reteaua ORANGE).

Cum functioneaza?

De pe un telefon mobil activ in reteaua ORANGE trimite un SMS continand cuvantul LICENTA la numarul de telefon 7654.

Valoarea acestui SMS este de 10E (euro) fara TVA si va fi scazut din creditul aferent numarului sau se va regasi pe factura ta la sfarsitul lunii.

In cateva secunde dupa trimiterea mesajului de comanda vei primi un SMS ce contine cdkey-ul de Counter-Strike 1.6.

De pe un numar de telefon se pot comanda maximum 2 licente pe luna. Valoarea SMS-ului nu este returnabila asa ca te rugam sa trimiti cu atentie mesajul. In cazul in care nu ai primit sms-ul de raspuns ce contine cdkey-ul te rugam sa suni la numarul de telefon : 021 529 1717 (apel cu tarif normal).

Posted

Da am STEAM original si CS 1.6+CS :Condition Zero ,am net clicknet expres si se downladeaza grauit de pe situl lor oficial.si dupa o saptamana ti se trimite acasa si cd keyul de aces de la STEAM si nu mai ai probleme cu ei si il ai si gratuit Steamul.asta decat daca esti abonat la inernet la ei!

• 1 month later...
Posted

eu nu folosesc steam ... desi as dori am folosit pacsteam dar cand am aflat ca poti sa pui coduri ... m-am lasat de el .. si am revenit pe cs normal ... oricum eu nu joc codat am jucat acum 2 ani cand mi-am pus net am jucat cu botii si le dadeam numai prin perete :))

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

Sciner sa fiu eu am

CS Original ed La gameszone ;)) nu merg coadele pe el ca este incorporat Cehating-Deathing 1.6

asa

+ k arata sub forma de steam si a costat 20 RON Si zic ca merita :) dar acuma sa fac 10 RON merita prea mult vestea najpa e k trb sa ma duc pana in Giulesti sa il iau .. sa il iuatzi care vretzi k eu il am

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 1 month later...
Posted

Am avut steam original ! dar mi s-a spart passu'  :(( ! asta k jok fara steam :(( ! In nici un caz cu coduri :) !

Eu mi`am cumparat Steam`u odata cu Cezar ... si l`am pierdut cam 1 data cu el =)) ... momentan No Steam cu COADE bineinteles :X ... votul meu s`a dus spre COADE 8->

So lonely ... so NUMB :-< ... dNd

dutetareTURBO.ro # NOS

cooltext67546462mh6.th.jpg

• 4 weeks later...
  • 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.