+Smeagoll Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Am un monitor CRT de 17" nu stiu firma!Si nu se mai aprinde!Stiu ca am sonorizat balul bobocilor anul acesta si aveam un monitor de 15"acolo si nu era bun!Si am l`am adus pe asta!L`am transportat cu masina stiu ca afara ploua dar am pus o patura pe el si l`am lasat cam 1 ora in sala!(deci nu l`am pus la calc) si la discoteca cand l`am pus nu se mai aprindea!Ce sa putut intrampla cu el?(monitorul mergea inainte de al luat la sonorizare). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Cred ca te refereai la monitorul lu ala, imi pare ca era ars din cate am vazut eu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 Nu cred ca e ars deoarece nu mirosea a ars si nu a facut nici un "poc" cand l`am bagat in priza!deci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 Nu trebuie numai decat sa faca poc cand il bagi in priza sau sa miroase, se poate arde zeci de elemente intr-un monitor si nu toate fac poc sau scot fum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted December 10, 2006 Author Report Share Posted December 10, 2006 Da dar de la ce sa se fi ars ca nu a intrat apa in el nu l`am trantit de la ce oare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny Posted December 10, 2006 Report Share Posted December 10, 2006 nu l`am trantit de la ce oare? ← sigur , eu din cate imi amintescu nu-mi pare sa nu fi fost monitor trantit.. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 Johhny nu e ala la care`i dadeam cu stanga ca sa mearga e hp-ul ala!Si sigur nu a fost trantit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 da, smeagoll singura chestie este asta cu arsul s-ar putea sa se fi ars ceva in el ceea ce este suficient pentru ca monitorul sa nu mai functioneze.sau se mai poate pur si simplu sa se fi stricat ceva in el. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 ai putea sa ne dai mai multe detalii?se aude vre-un sunet prin el cand il bagi in priza sau altele?Se aprinde beculetul daca are de on/off? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted December 11, 2006 Author Report Share Posted December 11, 2006 Nu se aude nici un sunet si nici beculetul nu se aprinde!Si eu stiu ca nu i`am facut nimic rau nu l`am trantit nu i`am facut nimic sa zici ca sa ars!Ca asa de la sine nu stiu daca se arde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aligaby Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Mergi cu el la depanat, s-ar putea sa se fi defectat la partea de alimentare. Quote Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 ai incercat cu un alt cablu de alimentare?Daca da si tot nu merge exact cum zice si aligaby mergi cu el la depanat pentru ca precis are ceva la partea electica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Cjb Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 dar patura aia nu se udase??? ca si daca intra o picatura de apa in circuite sa dus...ca alea sunt foarte sensibile....si de proasta calitate...si mai poate sa fie ceva....daca afara era frig....si in sala unde zici tu era mai cald..(o diferenta mare de temperatura intre cele doua zone) se poate sa se fi intamplat ceva...la modulul video ca ala e cel mai sensibil.. parerea nea e sal duci la un electronist pentru ca ala til desface si iti spune sigur.. Quote " N-am, pleacă ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts