Jump to content

Recommended Posts

Posted

Despre o metoda relevanta de trisare a clasicului joc romanesc de cultura generala ce poarta numele de Conquiztador nu se stiu prea multe. Totusi pentru a "hack-ui" acest joc putem folosi un program gratuit numit Cheat Engine.

Acest mic programel poate fi folosit la mai multe jocuri online, nu numai la Conquiztador, dar acesta poate fi nefunctional in unele cazuri.

Haideti sa va explic cum, in cativa pasi simpli:

Pasul 1: Descarcati si instalati Cheat Engine de aici: http://www.cheatengine.org

Pasul 2: Intrati in programel, dati click pe butonul ce are un calculator in centru (primul din stanga).

71181134.jpg

Pasul 3: O sa vi se deschida o fereastra. Cautati browserul pe care il folositi in timp ce jucati Conquiztador, dupa care apasati Open.

75792075.jpg

In exemplu eu am selectat Mozilla Firefox.

Pasul 4: Bifati optiunea "Enable Speedhack"

14283922.jpg

Pasul 5: Intrati in Conquiztador, asteptati pana cand va vine intrebarea. Odata ce intrebarea apare pe ecran si timpul incepe sa se scurca, intrati in program si setati viteza de la Speedhack mai mare decat 1 si dati click pe Apply. Mergeti pe Google si cautati raspunsul la intrebare, iar inainte sa-l scrieti setati din nou valoarea 1 la SpeedHack.

!!! Viteza poate fi micsorata, dar si marita enorm. Puteti incerca niste experimente ca sa intelegeti mai bine ce si cum !

Succes :pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...

Posted

Depinde ce concurs. Asa cum am precizat in primul post, programelul poate fi folosit la mai multe jocuri online, nu numai la Conquiztador, dar acesta poate fi nefunctional in unele cazuri. Singurul lucru care ramane de facut este sa incerci (urmand pasii exemplificati mai sus) :D.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 8 months later...
Posted

Hi, If you looking for actual Conquiztador hack, I can help. My version remember all new questions and works in all countries.I haven't many questions in all languages, but it will remember new ones while you playing. IN some countries I got almost all answers. For more info mail me at orozovkal7@gmail.com

• 1 year later...
Posted

merge să intervină și asupra chat-urilor?

Incearca, desi cred ca cei de la conquiestador au facut de atunci multe update-uri si nu mai merg. Dar incearca si spune-ne si noua daca a mers si cum ai facut,

Posted

Pentru a descoperi tainele acestui program complex (care, apropo, este scris in Pascal + assembler si este open source) folosit si ca debugger printre altele, ca de exemplu generator de trainere, urmati tutorialul inclus. Cu cat il cunoasteti mai bine cu atat va deveni mai util in multe task-uri.

• Moderators
Posted

Ma asteptam ca primul post sa contina: "GO TO SCHOOL ! LEARN !" =))

Frumos program pascal, o data am reusit sa fac un program , si functiona ! Am dat "compile" cu scucces. Bine, nu facea absolut nimic programul ,dar mergea ! :D

De ce ai cheat-ui un joculet cu scop de informare si cunoastere ?

Posted

eu mă refeream la o cu totul altă intervenție, nu mă interesează pe mine jocurile :))

pentru distracția mea, aș vrea să pot lua rolul adminului pe un chat, dar nu știu pașii

dacă știe careva, dau o bere :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.