Jump to content

Add Or Remove Programs - Vreau Sa Sterg Programe

Recommended Posts

Posted

hello,people!nu m-ati mai vazut de mult timp aici :-h ...

am niste probleme cu PC-ul : vreau sa sterg multe programe din calculator(space = 6%),insa multe programe(sau ce o fi) nici nu le-am bagat eu :|...

ati putea sa sterg cateva din astea?

untitled2.jpg

sau

untitled.jpg

sakuragif.gifDa,eu sunt Sharra...

Posted

Daca programele sunt acolo dar tu nu le-ai instalat inseamna ca ori ai un Malware ori sunt din system.(Ori cineva se furiseaza in contul tau si-ti instaleaza programe de care nu ai nevoie :)) )

Vrei sa stergi security update-ul de la Microsoft?

Cum ti-a venit ideea asta geniala?

Nu cred ca ar trebui sa-l stergi pe dr.Watson si nici vre-un update de la Microsoft.

I'm not a complete noob, some parts are missing ...

Posted

Salut Baby Lu.

In primul rand ti-as sugera sa debifezi optinea Show Updates, din Control Panel -> Add or Remove Programs

73935028.jpg

Update-urile si Dr. Watson-ul, odata ce sunt instalate nu ar trebui sa le stergi. (acestea ar trebui sa-ti ocupe spatiu doar pe partitia C: -> la partitia asta te referi ca mai ai doar 6% spatiu ?)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

salut

gaby:da,pe partitia C aveam 6%(acum,4%),pe celelalte partitii am 89% si 86%.mersi pentru debifare.

GodsOtherHand:am apasat pe properties,insa nu gasesc nici un disk cleanup.am doar themes,desktop,screen saver,appearance si settings.

oricum,ce pot sa fac sa-mi eliberez calculatorul(mi-am sters foarte multe programe,iar pe My Documents nu am nimic)?

Help,my computer is dying here!

Posted

pai ce programe mai ai pe acolo? deasemenea, cat e partitia?

plimbate prin C:\Program Files si zine programele care le ai acolo si iti zicem ce face.

si in c: ce altceva mai ai? ( sa nu te atingi de folderul WINDOWS :P )

love is a verb
Love is a doing word

Posted

din ce vad eu acolo ai oDC. nu cumva tot ce descarci de pe oDC se salveaza acolo? probabil astai problema. sau poate ai partitia doar de 10GB si ocupa mai mult update-urile. ai putea mari spatiul din C

Posted

multumesc,iceboy1234

oDC -> deleted oricum nu-l foloseam :))

cu ajutorul lui GodsOtherHands,am reusit sa maresc spatiul cu inca 10 GB (acum 20 GB)(65% space)

multumesc tuturor pentru sugestiile date. :gathering:

toate problemele mele s-au sfarsit,deci puteti inchide topicul. :party::yahoo:

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.