+lolek Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Compania Yahoo a introdus Miercuri o noua versiune de tip browser pentru serviciul sau de mesagerie, care permite utilizatorilor accesarea conturilor personale fara sa fie nevoie instalarea unei aplicatii speciale. Yahoo Messenger pentru Web poate fi accesat de pe site si nu are nevoie de descarcarea unui soft special. Serviciul va fi foarte util persoanelor care calatoresc mult sau care locuiesc in tari in care PC-urile nu sunt foarte accesibile, a spus Terrell Karlsten, purtatoarea de cuvant a companiei Yahoo. In curand, Yahoo va lansa acest serviciu in SUA, Brazilia, India, Malaezia, Filipine si Vietnam. In trecut, Yahoo a mai avut o versiune Web pentru Yahoo Messenger, care era dezvoltata in Java. Acest nou serviciu a fost creat folosind sistemele de tip flash ale companiei Adobe, pentru a putea oferi ??€? I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
aligaby Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 si sursa acestei stiri cine este ? Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
Tavicu Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Au promis si s-au tinut de cuvant! Pagina este accesibila la http://webmessenger.yahoo.com
+lolek Posted May 9, 2007 Author Report Posted May 9, 2007 Am facut unn EDIT si am scris si Sursa I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Acrono Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 dar webmessenger era de nu stiu cand Telefoane, laptopuri, tablete
Rila Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Este un lucru foarte bun webmessengerul cu toate ca era "avaiabil" si pe meebo asa ca nu e chiar ceva nou! Curiozitate:Se poate gasii pe net un script free pt web messenger?(nu vorbesc de scriptul facut de yahoo) Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
+zNowkid Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 da' vati trezit nu gluma .Acrono uitate la ce data a fost postat topicu...2007.
gaby Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Curiozitate:Se poate gasii pe net un script free pt web messenger?(nu vorbesc de scriptul facut de yahoo) ← free nu prea cred, eu cel putin pana acum nu am vazut. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now