Jump to content

Reguli Ce Trebuie Respectate Pentru A Nu Mi Se Dezactiva Contul De Google Adsense !


gaby

Recommended Posts

Inainte de toate, va recomandam sa va familiarizati cu politicile de produs AdSense si sa va asigurati ca toate site-urile pe care afisati anunturi Google raman in deplin acord cu aceste politici.

In plus, urmarea acestor reguli simple va va ajuta sa pastrati contul dvs. in buna stare:

 • Nu faceti clic pe propriile dvs. anunturi Google.
  Clicurile facute, indiferent de motiv, pe anunturile Google de pe propriul dvs. site sunt strict interzise. Daca doriti mai multe informatii despre unul dintre agentii de publicitate ale caror anunturi apar pe site-ul dvs., introduceti adresa URL a anuntului direct in bara de adrese a browser-ului sau utilizati instrumentul de vizualizare AdSense.
 • Nu cereti altora sa faca clic pe anunturile Google.
  Utilizatorii trebuie sa faca clic pe anunturile Google deoarece sunt interesati de serviciile carora li se face publicitate. incurajarea utilizatorilor, in mod direct sau indirect, sa faca clic pe anunturile dvs. Google poate determina cresterea artificiala a costurilor platite de catre agentii de publicitate si poate duce la dezactivarea contului dvs.
 • Nu utilizati solicitari pop-up sau instalari automate de software.
  Google este decis sa imbunatateasca experienta de Internet a utilizatorilor, iar promovarea unor principii software de incredere este o parte a acestui efort. Site-urile care afiseaza anunturi Google nu pot solicita utilizatorilor sa instaleze software pe propriile computere. De asemenea, editorii nu trebuie sa incerce sa modifice, in mod automat sau prin solicitari pop-up, paginile principale ale browser-elor utilizatorilor.
 • Acordati atentie modului in care este promovat site-ul dvs.
  Paginile care afiseaza anunturi Google nu pot fi niciodata incarcate intr-o fereastra pop-up nesolicitata. Aceasta inseamna ca editorii trebuie sa fie atenti atunci cand achizitioneaza trafic de la sau cand configureaza campanii impreuna cu terte parti. inainte de a incheia un contract cu o anumita retea de publicitate, trebuie sa va asigurati ca aceasta nu va afisa niciodata site-ul dvs. in ferestre pop-up sau ca rezultat al actiunilor vreunei aplicatii software.
  Nu plasati anunturi Google pe site-uri care contin materiale interzise.
 • Anunturile Google nu pot fi afisate alaturi de niciun fel de materiale interzise de politicile noastre de produs, inclusiv continut destinat adultilor, materiale care au legatura cu jocurile de noroc sau continut referitor la droguri. Aveti responsabilitatea de a va asigura ca toate paginile dvs. respecta aceste politici.
 • Respectati marcile comerciale Google.
  incadrarea sau imitarea paginilor Google este strict interzisa de Regulamentul de utilizare a Caracteristicilor de marca Google. in plus, editorii nu pot utiliza niciuna dintre Caracteristicile de marca Google, cum ar fi marcile comerciale, emblemele, paginile Web sau capturile de ecran Google, fara sa aiba consimtamantul prealabil al Google.
 • Nu falsificati codul AdSense.
  in contul dvs. AdSense vi se ofera o mare varietate de formate, culori si functii aprobate. Cu toate acestea, dupa ce ati generat codul va cerem sa nu modificati vreo parte a acestuia ori aspectul, comportamentul, directionarea sau difuzarea anunturilor, indiferent de motiv, cu exceptia cazurilor in care sunteti autorizat in mod expres de Google sa faceti aceasta.
 • Furnizati o experienta pozitiva pentru utilizator.
  Site-urile care contin ferestre pop-up in exces, care utilizeaza redirectionari neasteptate pentru a castiga trafic sau care incearca in alt mod sa interfereze cu navigarea obisnuita pe Web nu au permisiunea de a face parte din reteaua AdSense. Asigurati-va ca site-ul dvs. nu ii inseala in vreun fel pe utilizatori. De asemenea, solicitam fiecarui editor AdSense sa respecte Regulamentul pentru webmasteri referitor la calitate, pentru a se asigura ca propriul site furnizeaza o experienta pozitiva utilizatorilor.
 • Furnizati un mediu de buna calitate agentilor de publicitate.
  Site-urile care afiseaza anunturi Google nu trebuie sa ofere o oportunitate neinteresanta pentru agentii de publicitate. Site-urile care utilizeaza trucuri sau practici inselatoare pentru a determina o activitate de clic necorespunzatoare pe anunturi sunt interzise.
 • Intretineti o relatie de comunicare activa.
  Editorilor li se cere sa ofere raspunsuri mesajelor e-mail trimise de echipa AdSense. Asigurati-va ca adresa dvs. e-mail este actualizata, pentru eventualitatea in care trebuie sa va contactam in legatura cu contul dvs.

Articol conceput cu ajutorul informatiilor de aici.

 • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.