gaby Posted January 18, 2012 Author Report Posted January 18, 2012 Nu mai stiu daca se pot traduce si textele din ACP folosind fisierul de limba. Tind sa cred ca se poate, deci raspunsul la intrebare ar fi pentru ca nu este tradus , insa se poate face ulterior. 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Minkuts Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Merge si pe IPBoard 3.2.3 ? L-am pus, l-am selectat pe Limba Română si ACP-ul tot in engleza e (si-l vreau in limba romana), la fel si index-ul [Forums][Members] tot in engleza. Ma poate ajuta cineva ? (ID-ul meu de mess e la profil) Multumesc anticipat!
Minkuts Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Scuzati de double post, dar nu merge edit, vad. Am instalat 3.1.2 si am luat pack-ul de la 3.1.2, tot de aici, l-am pus. Arhivat nu merge, imi spune ca size 2M, ceva de genul si l-am pus arhivat si a mers. L-am pus pe romana, dar ACP-ul tot in engleza este. Dar index-ul merge, e in romana! Sper sa ma lamureasca cineva, multumesc! Inca o data, imi cer scuze pentru double post!
gaby Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 Asa cum am spus si mai sus ACP-ul nu este tradus, dar se poate traduce. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Teascu Dorin Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Pentru doritori: -> http://community.invisionpower.com/index.php?app=languages&module=products§ion=language&language=16 sau -> https://www.rostyles.com/forum/f27/ip-board-3-2-language-pack-864/ Cu Respect, Teascu Dorin
donpetru Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 Pentru doritori: -> http://community.invisionpower.com/index.php?app=languages&module=products§ion=language&language=16 sau -> https://www.rostyles.com/forum/f27/ip-board-3-2-language-pack-864/ Cu Respect, Teascu Dorin Am incercat sa instalez pachetul pentru limba romana pe o instalare test IPB 3.2.3 si nu functioneaza corect. Cred ca pachetul RO tradus de dvs. corespunde mai mult cu versiunea IPB 3.2.0. Intre timp, am analizat prin sondaj o parte din traducerea pe care ati facut-o pe site-ul IPB si ma uitam, spre exemplu, la aplicatia IP Nexus unde ati tradus: Purchase Terms: >>> Cumpără termeni:, ceea ce nu e tocmai corect. Corect este: Condiţii de cumpărare: Am verificat IP nexus si am mai corectat pe ici pe colo. Oricum, actiunea de traducere a aplicatiilor IPB e demna de laudat. Numai Bine
mihay26 Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Salutare tuturor. Am luat si eu IP Board v 3.1.4. Aveti cum sa puneti aici Limba Romana pentru aceasta versiune? Multumesc tuturor pt ajutor Pentru un contact mai rapid id mess mihay26. Stima All
gaby Posted March 12, 2012 Author Report Posted March 12, 2012 Daca citesti toate posturile din cadrul acestui topic te vei lamuri. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
FlorinDragomir Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Pentru 3.2.2 nimic ? Sau cel putin sa imi spuneti de unde pot edita eu ca am luat de mai sus un pack in limba romana dar nu imi traduce tot. Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.
FlorinDragomir Posted May 16, 2012 Report Posted May 16, 2012 OFF : Imi cer scuze pentru dublu post. ON : Am luat un pack dintr-un post de mai sus, eu am versiunea 3.2.2, am aflat de unde editez si am tradus cam 75% din forum. Cand am sa termin de tradus toaata tema as fi curios daca pot downloada pack-ul pentru al oferii spre descarcare si pentru altii ce au nevoie !? Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.
gaby Posted May 17, 2012 Author Report Posted May 17, 2012 Se poate, din ACP (Admin Control Panel) -> Language Manager -> Export 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
iNfusioN # Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Salut! Am nevoie şi eu de un language pack în română pentru IP.Board 3.3.2. Mă poate ajuta cineva?
Moderators Courage Posted September 22, 2012 Moderators Report Posted September 22, 2012 Patch-ul pentru 3.1.2, in sfarsit: Limba romana language pctroubleshooting.ro.xml.gz Se poate pune pe 3.1.4. Se dezarhivează şi se arhivează înapoi. Dar vedeţi că are tradus doar "public_editors, public_email_content, public_emails, public_error". Aia îngroşată e un chin pentru toţi. Aşadar, e foarte bine că e tradusă .
Moderators Courage Posted September 23, 2012 Moderators Report Posted September 23, 2012 Pentru 3.3.2 nimic?
gaby Posted September 24, 2012 Author Report Posted September 24, 2012 Daca pe 3.1.4 ai Limba Romana si faci upgrade la 3.3.2 s-ar putea sa se pastreze si limba romana. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted October 2, 2012 Moderators Report Posted October 2, 2012 Limba română pentru IP. Board 3.3.x: sau [ Size: 1.46 MB ] P.S. Downloadat de pe Invision Power.
Moderators Courage Posted December 18, 2012 Moderators Report Posted December 18, 2012 Acum traduc IPB 3.4, după care postez materialul imediat ce îi dau Export. Nu va fi o traducere impecabilă, dar nici foarte proastă ...
Kennzo Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Acum traduc IPB 3.4, după care postez materialul imediat ce îi dau Export. Nu va fi o traducere impecabilă, dar nici foarte proastă ... Well?! mai ai de tradus? daca esti dispus doresc si eu acel pack , multumesc anticipat!
+BlueSkiLLz Posted July 24, 2014 Report Posted July 24, 2014 Well?! mai ai de tradus? daca esti dispus doresc si eu acel pack , multumesc anticipat! Pana revine el , ti-l traduci tu singur
gaby Posted July 26, 2014 Author Report Posted July 26, 2014 IPB 3.4.6 Romanian Language Pack: 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted July 27, 2014 Moderators Report Posted July 27, 2014 Fac pauze lungi. la un moment dat iti vine acru. si cum apare ipb4, n-am mai tradus de ceva vreme 1
Stefan Stefan Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 Scuze, nu am vazut ca deja a fost postat 3.4.6
+Vlăduț Rădulescu Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Am o problemă la Look & Feel când bag acest pack, dar nu știu de la ce e. Probabil e traducerea undeva făcută greșit, dar am stat o zi întreagă să găsesc și tot nu am găsit. Puteți să mă ajutați? Mulțumesc anticipat
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now