Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ei bine, daca nu stiti de unde puteti descarca jocul MMORPG, Metin 2, atunci ati nimerit bine.

Metin 2 poate fi descarcat de pe site-ul oficial, dupa ce va inregistrati si activati contul:

descarcametin2.png

metin2logo.png

Metin2 - Acţiunea Orientală MMORPG:

In vremuri străvechi răsuflarea Zeului Dragon veghea asupra regatelor Shinsoo, Chunjo şi Jinno. Dar aceasta lume fascinata a magiei se afla în fata unui pericol imens: Impactul Pietrelor Metin care au cauzat caos şi distrugere pe continent şi intre locuitori. Au izbucnit războaie intre continente, animalele sălbatice s-au transformat în bestii terifiante. Lupta împotriva influentei negative a Pietrelor Metin în postura unui aliat al Zeului Dragon. Aduna-ţi toate puterile şi armele pentru a salva regatul.

Caracteristici:

Un continent, pătruns de violenţă, unde războinici cu totul şi cu totul deosebiţi, trebuie să-şi dovedească curajul în nenumărate aventuri.

Trei regate care se duşmănesc între ele, şi cărora, le poţi pune la dispoziţie forţa ta şi curajul tău.

Poartă-ţi luptele pe jos sau călare, şi nu numai pentru a obţine putere şi proprietăţi, ci şi din onoare!

Devino stăpânul unei cetăţi, şi, împreună cu obştea ta, construieşte propria fortăreaţă!

Învaţă numeroasele stiluri de luptă şi însuşeşte-ţi, prin antrenament special, tot felul de abilităţi, pentru a-ţi înfrânge inamicul!

Succes :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...

Posted

10 motive pt care sa nu te apuci sau sa te lasi de metin2

Un joc care nu merita jucat, cel putin metin2 ro si am sa spun cateva motive pentru care il consider un joc nerecomandabil:

1. Pe serverele romanesti vei gasi mereu o gramada de copii de 10-12 care numai sa injure stiu.

2. Daca incerci sa ii ajuti ei (majoritatea) te vor rasplati cu nesimtire.

2. Nu e deloc fair play. Sunt 3 natiuni (parca) separate de cateva teritorii. Poti ajunge usor intre natiuni: daca ajungi intr-o natiune straina sau un strain ajunge la tine te poate ataca fara motiv, fara sa-i scada gradul si va dati seama ca daca vine un prost cu 20 de levele mai mare ca tine si iti da o bucata n-ai nici o sansa si te omoara pe loc.

3. Cerseala e la ea acasa... nu exagereaz deloc! Nu de putine ori am gasit cersetori din acestia care vin la tine si iti cer unor sume mici sau sume chiar mari.

4. Un cont poate avea cateva caractere si atunci unde e fairplayul? Daca vine unul de 90 (cu foarte mult yang) si isi face un caracter mic si il face ala cu cele mai bune iteme si dupaia te ataca pe tine incepator care nici nu stii cum sa-ti pui sabia, unde mai e fairplayul?

5. Grafica e din secolul trecut! Grafica pixelata arata pur si simplu groaznic. Merge numai daca ai un pc mai vechi si aici nu ma refer la un pentium 3, ci la unu relativ nou. Cerintele de sistem ale jocului fiind destul de mari pt cat de rau se vede.

6. Si revin la nesimtire. Colectezi iteme si vrei se le vinzi pt yang, iti ia vreo 10-20 de minute sa iti faci magazinul si vine unu si ti-l distruge in sub 1 minut... si daca ai ghinonul s anu fi pe faza si sa fi plecat de la pc... spre exemplu lasi magazinu vreo 3-5 ore in timp in care tu esti plecat afara si te intorci bucuros ca ai facut yang... cand colo, vezi ca n-ai facut nimic deoarece ti l-a distrus un dobitoc, inainte sa apuci sa vinzi ceva (nu de putine ori am patit-o).

7. Sa nu mai vorbim de o gramada de hackeri care reusesc sa treaca de hackshield si au hack pt peste sau chiar sa iti fure iteme.

8. Serverele sunt varza si aici nu exagerez deloc. Stiu ca la un eveniment OX am dat participa si desigur ca sunt foarte foarte multi care participa, fiind cel mai vanat concurs din metin2, si va ziceam ca am dat participa si in loc sa ma conecteze sau amcar sa se blocheze m-a deconectat si l-am pierdut... m-a lasat sa ma reconectez decat dupa ce s-a terminat OX-ul.( si nu sunt singurul care a patit asta la cel OX, o cunostiinta a patit la fel).

9. Legat de 8, numai ca intr-un joc normal te deconecteaza cand ti-e lumea mai draga, fara sa fie aglomerat serverul.

10. Am mai vazut jouri care se sacadeaza, dar acesta a intrecut masura.

• Upvote 1
Posted

Il joaca toti pubertarii... nu prea ai la ce sa te astepti. Grafica si gameplayul lasa de dorit mult.

Daca e sa te apuci de un MMO si chiar vrei sa-ti pierzi timpul jucand si distrandu-te in acelasi timp, te apuci de ceva frumos. Dar in general MMOurile iti mananca viata, desi, atata timp cat ai niste oameni cu care sa joci constant, nu prea tii cont de asta.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Si totusi, si-au facut treaba aia care au facut metin2... ala a fost targetul lor. La noi in romania joculetele astea nu prea sunt vazute bine de firmele care le fac. Nu sunt multi care cumpara diferite chestii in joc. In schimb in sua, si alte tari, se baga bani in prostie.

Posted

Depinde Dane.. eu stiu pe cineva care baga bani si in Travian si din ce am auzit si banuiesc ca si in Metin mai nou. La levele mai mari de, nu stiu 50 e foarte greu fara sa bagi bani deoarece cresti foarte greu plus ca am vazut multi cu animale dianlea de el cumperi. Nu-i asa mult daca te gandesti 20 de uro dar daca inmultesti cu 500-1000 care baga, ai o suma.

Posted

Am jucat metin pentru aproximativ 2 saptamani insa asta a fost cu mult timp in urma.M-am plictisit destul de repede.

Nu ne putem compara cu alte tari la acest domeniu.:)

Posted

Pai, alexe, 20E e nimic... . Cand jucam Aion, aveam membrii in legiune care, pe parcursul unui an (sa zicem 2), au bagat 5000$(de om), more or less. Si eram pe PRIVAT, nu pe oficial.

Am bagat si eu vreo 100-200$ in 2 ani... dar pe nimicuri.

Asiaticii joaca si baga la bani in MMOuri de rup.

fWy1P.gif

Posted

20 de euro pe luna ma gandeam... dar si asa e ceva 5000? si sa ucizi pt un joc? eu unu n-as baga bani in asa ceva si sa il joc nonstop

Posted

astia care nu au ce face, nu pot sa se distreze/integreze in societate sunt dependenti de jocuri Ei sunt in stare sa faca orice pentru ele find,pentru ei, o relitate in care se simt bine.Un om normal nu o sa bage 5000 de dolari intr-un joc oricat de multi ar avea,

Posted

Comentariul asta vine de la un alt dependent de dota: Te invit pe steam la dota 2 :D

da, am jucat si dota 2 O_o cont pe steam AleXzpm, dar nu mai sunt activ, nu mai joc -.-...

oricum te bateam :D:D:D

de cat timp joci? eu am jucat 1,5ani cel putin 20 ore in fiecare saptamna :(

• Moderators
Posted

Probabil, am jucat mult timp, joc de la primele versiuni de dota pe w3. Dar nu incontinuu, am facut o pauza de vreun an de la dota in w3 si mai mult de curiozitate am intrat pe beta la dota 2. Acum mai mult joc in weekend. Si.. dota e joc de echipa >:P ..

in fine, gata ca facem prea mult spam.

Posted

Pai, alexe, 20E e nimic... . Cand jucam Aion, aveam membrii in legiune care, pe parcursul unui an (sa zicem 2), au bagat 5000$(de om), more or less. Si eram pe PRIVAT, nu pe oficial.

Stiu baieti , care pe transforce , joc gen triburile (browser) au bagat pe putin 4k(4000) fara nici un efect vizual , lupte sau arme.... doar clickuri :)

Posted

acuma serios faceau mult mai bine daca ii dadeau la saraci sau altii cu probleme de sanatate si tratamente exagerat de scumpe... nu ca os fi eu foarte darnic.. dar ajung unii de au bani mai multi decat au nevoie... pai nu-i mai bine sa ii dea la cei care chiar au nevoie? spre exemlu mie care mi s-a stricat dvdwriteru :)) sau care vreau sa-mi iau un amp de chitara :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.