Jump to content

Recommended Posts

Posted

lol frate e imensa semnatura,scz frate auzi,fami cu imaginea respectiva un walpepar si scrie pls PAUL-XX si zimi cand e gata ca sa vedem cum facem sa mil dai pls,desigur daca vrei.tnx

Posted

lol,bv frate si multumesc ramane sa dau de baut oricum dau de baut ca vine ziua mea de nastere. trebui sa fac cinste,dar cati oameni nu stiu,ma ajutati sa numar. ia sa numar 1,2,3,cu ala 4,5...

Posted

nu mai pune gloantele pe nume . In rest e reusit - Scoate si tu gloantele de pe nume si pune-o sa vad cum se vede te rog

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

mie cel mai frumos mi se pare cel din mijoloc, dar nu le sterge nici pe celelalte, fiecare poate avea parerea lui mie imi place acela, tie poate iti place primul, altcuiva poate ii place al treilea.

ce va rog cand aveti noi creatii si nu prea au legatura cu numele topicului deja deschis deschideti un topic nou. (nu e cazul raspunsului tau St3alth).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

da stealth , nr. 2 e mai frumoasa zic eu pt. ca e mai deschisa culoarea pc-ului

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.