Jump to content

35 members have voted

1. 1. Ce marca de mobil preferati?

• Nokia
      7
    • SonyEricsson
      1
    • LG
      3
    • Alcatel
      0
    • Samsung
      15
    • Motorola
      0
    • Alta ( specifica )
      9

Recommended Posts

Posted

Eu am un samsung primul si singurul telefon al meu. SGH-250V-ul meu nu ofera el prea multe optiuni dar este foarte rezistent, pana acuma nu s-a spart desi l-am scapat pe asflat.

Posted

In general toate telefoanele Nokia sunt dure de aia sunt asa de populare :good:

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• 3 months later...
  • 2 years later...
Posted

E cam aiurea sa zici marca X sau Y e cea mai buna ... Am un Nokia CDMA si tine bateria si o saptamana .

Am un LG la care sunt norocos daca tine 3  - 4 zile .

Bine , smart - ul [ LG ] are si mai multe functii ...

Votat : LG .

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Eu unul prefer Iphone deoarece am unul de ceva timp si isi face treaba foarte bine

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Am un huawei y300 de 2 ani si ceva pentru standardele lui isi face treaba destul de bine , performantele la baterie au scazut cu cateva procente in rest ok.

Votat. Huawei

Posted (edited)

ALLVIEW pentru ca e foarte bun si are multe functii pe care alte telefoane nu le au.Se stinge singur cand il folosesti mai mult de 20 de minute, sa nu-ti strici ochii.Cand vorbesti cu cineva se aude un parait continuu ca sa te motiveze sa vorbesti fata-n fata si sa-ti intaresti relatia.

Cei de la ALLVIEW inteleg importanta unui aparat foto, de-aia cand faci poze cu un allview orice sursa de lumina fie ea cat de mica iti orbeste camera.Deci trebuie sa-ti cumperi aparat foto.

Si sa nu uit, nu e bine sa ai prea multe contacte, daca vrei s-o suni pe mama o gasesti greu.De-aia cand ai mai mult de 40 de contacte telefonul incepe sa sacadeze.

Eu zic ca merita, nu e telefonul care-l vrei.E telefonul care-l meriti

Edited by VladOcs
  • Upvote 2
Posted

ALLVIEW pentru ca e foarte bun si are multe functii pe care alte telefoane nu le au.Se stinge singur cand il folosesti mai mult de 20 de minute, sa nu-ti strici ochii.Cand vorbesti cu cineva se aude un parait continuu ca sa te motiveze sa vorbesti fata-n fata si sa-ti intaresti relatia.

Cei de la ALLVIEW inteleg importanta unui aparat foto, de-aia cand faci poze cu un allview orice sursa de lumina fie ea cat de mica iti orbeste camera.Deci trebuie sa-ti cumperi aparat foto.

Si sa nu uit, nu e bine sa ai prea multe contacte, daca vrei s-o suni pe mama o gasesti greu.De-aia cand ai mai mult de 40 de contacte telefonul incepe sa sacadeze.

Dunno what you're talking about. Eu am un P6 Life si e ok in afara faptului ca bateria se beseste intr-o zi. Well din cate stiu P6 energy nu-i mult mai scump, si e aproximativ la fel doar ca are baterie de 5000 mAh si difuzor ceva mai bun.

Posted

La fel si vechiul meu telefon Allview P5 facea la fel.

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.