Jump to content

Recommended Posts

Posted

(fac 1000 abdomene fara probleme acum, inainte abea duceam 200).

wtf? 1000? nu ai pus cumva din greseala un 0 in plus? eu nu fac 20... sau abia fac :))

Posted

Nu nu:)).

Da bine, nu 1000 in continuu si nici acelasi exercitiu. Sa zicem ca fac 10 tipuri de exercitii, 3-4 serii pentru fiecare, 25-30 repetii de serie, 20secunde odihna intre serii.

Dar nici in continuu nu e foarte greu, daca iti controlezi respiratia :)).

Oricum, un workout usor fa-ti pentru inceput; intr-o luna, daca te tii de el si de dieta (baga fructe in tine), vei vedea rezultate decente. (bagi hardcore si dai jos 10kg :)), poate chiar mai bine )

fWy1P.gif

Posted

impresionant Lus, felicitari. Pai ar fi un vis frumos si daca s-ar implini ar fi uauuuu ar fi splendid, dar si sa fie 5 kg ar fi minunat :)

Posted

Mersi, presupun :)). Pai, iti intra in instinct dupa 2,3 saptamani, vei simti nevoia sa le faci... . (daca te opresti pentru o perioada mai lunga, stii cum e omul, mananca si bea cat incape, vei pune inapoi mai repede; ba chiar in plus, mai ales daca esti cu berea si fastfoodurile ca mine)

Apuca-te usor usor, vei obtine ce vrei. Astept poze cu before/after intr-o luna :)) .

fWy1P.gif

Posted

nush.. o sa vad... deobicei ma las de ceva inainte sa ma apuc, dar trebuie neaparat sa fac ceva ca nu-mi sta bine deloc... la 18 ani si 1.75m si 89kg... e de lucru nu gluma... sa vedem cu stau cu benzina si uleiul =))

Posted

Nu e de lucru , decat sa slabesti , mai bine incearca sa iti dezvolti masa musculara , eu unu cred ca ajuta foarte foarte mult . Decat sa slabesti si sa arati ca un sobolan , mai bine te pui pe exerciti de definire si de masa musculara . Vei fi mult mult mai multumit de rezultate decat cu slabitu credema :)

Niste poze cu tine ar ajuta . Asta daca nu esti pudic si vrei intradevar ajutor :)

Posted

Nu e de lucru , decat sa slabesti , mai bine incearca sa iti dezvolti masa musculara , eu unu cred ca ajuta foarte foarte mult . Decat sa slabesti si sa arati ca un sobolan , mai bine te pui pe exerciti de definire si de masa musculara . Vei fi mult mult mai multumit de rezultate decat cu slabitu credema :)

Niste poze cu tine ar ajuta . Asta daca nu esti pudic si vrei intradevar ajutor :)

Eh, stai linistit ca nu scade la 50kg :)). Plus de asta, musculatura ti-o dezvolti tot prin exercitiu; adica, muschii ii vor lucra oricum in timp ce da grasimea jos.

A, ca vrei sa ti-o definesti, sa arzi caloriile, asta e alta poveste. Si totusi, nu ai sa reusesti sa obtii niste forme decente atata timp cat esti dolofan.

@skyler: shaorma in fiecare zi :)) .

Depinde de metabolismul fiecaruia... .

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

De apucat de exercitii nu e greu, dar sa te tii de ele.. greu tare! Cel putin eu, nu ma pot tine de ele. Am incercat, am incercat, si vine weekendul, ies la bere, chefuiala, oboseala, si nu mai fac. Apoi uit. Nu sunt deloc ambitios. In schimb, daca ma duc la sala, cu cineva, asa ma pot tine mai mult de treaba. Oricum lenea-i mare.

Posted

mie mi ciuda ca pun greu masa musculara:( am facut o vara intreaga (gantere de 6kg + exercitii pentru detenta..faceam baschet pe atunci), am urmat un program normal (lucrezi grupa + pauza), si so pus oleaca.. nici nu vedeam diferenta. ( oboseam mai greu, faceam mai mullte repetari..dar vizual nimic)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mi-aş dori eu să pot dormi atât :(.

Indiferent la ce oră mă culc, între 7 şi 8 eu sunt treaz. De exemplu, la banchet m-am culcat pe la ora 4. La 8 era în picioare deja :yes:.

În timpul şcolii dorm 8 ore.

Posted

mie mi ciuda ca pun greu masa musculara:( am facut o vara intreaga (gantere de 6kg + exercitii pentru detenta..faceam baschet pe atunci), am urmat un program normal (lucrezi grupa + pauza), si so pus oleaca.. nici nu vedeam diferenta. ( oboseam mai greu, faceam mai mullte repetari..dar vizual nimic)

Pai cu 6kg mereu? Tre' sa mai cresti... Ajungi la un moment dat sa redici cu un deget :)). La inceput, nu puteam sa ridic 5kg cu stanga :bag:, acum... 13-15 fac incalzirea :)), sau marog, faceam, pauza 3 luni ca e prea cald :-s. Nici la mine nu prea se prinde, fiecare cu firea lui.

Oricum, daca te apuci serios, nu ai cum sa nu obtii rezultate.

@Pavilion: Te culci devreme -> esti strong a 2-a zis; te culci tarziu (ca majoritatea dintre noi)-> molesit.

fWy1P.gif

Posted

Nimic nu e greu daca vrei . Habar nu aveti cat de mult mi`as dori si eu sa pot face din nou sport cum am facut odata... Acum din cauza unei.... nu mai pot face mai nimic cam pentru tot restul vieti... :(

Posted

Tumori canceroase osoase O.o Mia lasat cadou o placa de titan in umaru stang , si cu 20 de cm mai putin peroneu ...

Urat >.<. Nu poti face efort deloc?

Baga tare alex, ia-o ca pe un exemplu/motivare! d:

fWy1P.gif

Posted

Am facut cam ce zicea al din primul video.. adica am facut exercitiul 1 clasic pe spate si pe burta, am facut lumanarea lu ala si nu mai stiu ce si am fost terminat dupa vreo 15-20 din fiecare =)) acum daca incerc sa le fac am o durere undeva imediat sub burta, oare e normal? sa vad maine daca pot face.. am vrut :)) am vrut sa ma scol azi la 6 sa alerg... dar de unde :)) m-am sculat la 9 jumate =))... cand m-a sculat telefonu era sa-l sparg... sa vad daca maine ma pot scula =)) si de mancat aproape nimic... si nu mi foame... bag apa

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.