Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Da" si ce trebuie sa fac ca sa remediez problema? :D..la piept la banca eu imping,dar cu mana stanga e dreapta dupa imi pun toata forta in dreapta s-o indrept si cand am mainile drepte dreapta incepe sa tremure si nu pot lucra calumea pieptul.

Posted

Poi , incearca sa faci cat poti , fa serii cu greutati mari la inceput , dupa cu mai multe repetari si greutati mai mici , astfel sa solicitezi bratul cat de cat iar dupa sa il poti ajuta la greutate mai mica :D

Posted

O sa se remedieze de la sine, probabil. Si eu cu mana stanga abea miscam gantera de 7kg, si cu dreapta repetam cu 10-12kg fara probleme, dar in timp, prin exercitiu, si-a revenit. Ia-o usor, cu greutati mai mici.

fWy1P.gif

• 4 months later...
Posted

am avut ceva tentative de vegetarianism+tae-bo+exercitii gen flotari,abdomene,genoflexiuni cum simteam ca ma plictisesc. am intrat in ele la modul serios adoptand o dieta bazata si pe macrobiotism. aveam energie la modul grav. dormeam 4h pe noapte si saream electrocutat la 5 dimineata. nu oboseam, nu imi era veci foame, majoritatea problemelor mele de sanatate se rezolvasera. de la colecistita, la litiaza renala, semnele de pe corp disparusera, tenul se curatase. facusem si un control in martie si avea tipa de acolo un dispozitiv ce iti spunea varsta. in cazul meu, 14 ani si 9 luni, avand 17. Ajunsesem la 55kg la 1,73. ma simteam genial, aratam genial. in urma unei depresii in aprilie, am devenit dependent de zahar. M'am ingrasat 10 kg intr;o luna exclusiv cu dulciuri. am dat in hiperglicemie si am zacut cateva zile. acum vreau cu disperare sa revin la vechile performante,caut acea vointa ce a avut;o in iarna.

• 3 years later...
Posted
On 6/25/2012 at 11:05 PM, Lus said:

meh..poate aduc io la viata topicu,pt aia care mai sunt interesati ca o idee

http://antrenorulmeupersonal.ro/articole/cum-arata-300-de-calorii/ 

BAND PULL-APART

SHOULDER SHOCKER

LYING DUMBBELL TRICEPS EXTENSION

PULLOVER

sholder socker cat si band pull apart am inceput si eu sa le fac(chiar imi place denumirea lui,SHOLDER SHOCKER!!!!)

ca o idee,dai un search pe google si scrii asa,triple h training program,john cena training program(daca ai gantere si haltere),seth rollins training program

toti cei mentionati mai sus sunt wrestleri si arata ok

m-am apucat si eu de bicicleta +exercitile astea,la 15 ani si am 80kg,dar cel putin vad ca ma mentin,am schimbat si eu mancarea :P si am cel putin 2 ore 2 ore jumate bicicleta cu efort moderat,si chiar si acu vara...mananc ciorba de legume(nu are mai mult de 20 calori o portie,depinde cat de mare e si portia :)),apa nu are nici o calorie )

ca tot vorbeam de sholder sockeru asta,cel cu tricoul cu W in piept este triple h,si ca va vine sau nu sa credeti are 45 de ani si arata intr-o forma excelenta

m-am apucat si eu de astea de vreo 7 zile,let;s see if works :D 

eu vr sa combin mai mult exercitile pe brate pt ca nu ma intereseaza patratele ,romburile,triunghirule,poligoanele si tot ce mai poate aparea pe abdomen

p.s la flotari am vzt pe unu ca punea un rucsac cu pietre in spate si facea flotari,daca n-ai gantere eu de ex,(cred ca veti rade)folosesc nicovale:))

• 1 month later...
Posted

Metadax , acum 2 ani eram clasa 9 stateau hainele pe mine de parca stateau pe umeras!! Si mancam foarte mult zilnic de vreo 4-5 ori pe zi si nu ma ingrasam!! Si nu vroiam sa ma ating de proteine in niciun fel ,adica m-a motivat o imagine postata de Lazar Angelov ( mai exact era o imagine cu un baiat care a facut sala fara proteine fara prostii si cand a ajuns la varsta de 40 de ani desigur numai sala nu ii erau lasati muschii !! Dar era un alt baiat care a facut sala si s-a indopat cu proteine si cand a ajuns la varsta de 40 de ani nu mai practica culturismul si ii erau lasati muschii peste tot) inainte sa luati proteine ganditi va si la viitor nu doar la prezent!!Si m-am apucat de sala (am 2 gantere de 12 kg ) In 8 luni am.pus pe mine 10 kg (aveam 48 kg) desi inainte sa ma apuc de sala in fiecare an ma ingrasam cate 3 kg !! Si degeaba te apuci de sala daca nu stii mituri pentru cresterea de masa musculara in timp scurt!! La inceput faceam greseli multe de incepator dar m-am documentat si chiar am reusit!!Angel Fitness are niste tutoriale dar multe sunt gresite va zic din propria experienta!! Si pentru formarea pipetului fac multe flotari cu atat ti se formeaza muschii!! La fel si la restul grupelor de muschi exercitii clasice si fac mai mult decat aparatele!!

Bafta!!

76561198331386503.pngAddFriend.png

• 2 weeks later...
  • 9 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.