Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Voi ce antivirus folositi? Si de ce?

Eu folosesc Avast 7.0, mi se pare ok, o singura data am avut o problema cu un virus, dar pana la urma l-a nimicit , deci mi se pare ok :D

Voi ce antivirus recomandati?

Edited by midnight

Posted

Folosesc si recomad de vreo 2 ani Kaspersky Internet Security. Versiuni folosite pana in momentul de fata: 2010, 2011, 2012.

De ce il folosesc ? Pentru ca este printre cele mai bune programe antivirus, are facilitatile de care am nevoie: Antivirus/Firewall/Gaming Profile, care isi fac treaba cum trebuie; si pentru ca m-am obisnuit cu el.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 5 months later...
  • Moderators
Posted

AVG, 100% free, fara internet security (Ca ala e pe bani). N-am avut niciodata virusi pe calculatorul meu personal, iar la toata lumea care mi-au adus calculatoare sa le reinstalez windows-ul, si le-am pus AVG-ul, n-au avut probleme mari (erau sistemele vechi si veneau inapoi cu alte probleme).

Recomand si Avast si Microsoft Security Essentials. Le-am folosit la munca, la clienti, si s-au comportat foarte bine.

Din gama "paid", recomand ESET Nod32, McAffee, F-Secure (mai ales pentru retele).

Posted

Eu folosesc Avast! 7 pentru ca mai am probleme cu virusi cateodata si este usor de folosit in caz de ''invazie''

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Comodo are o solutie mai mult decat decenta. Insa pentru windows am renuntat la antivirus.. intre un comp cu oleaca malware si unu cu un antivirus , nu stiu care merge mai repede...

Pana acuma folosesc doar windows fara AV (fara essentials, fara SmartScreen, fara nimic) si nam avut nici o problema (si tot ce fac pe comp e online)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Comodo are o solutie mai mult decat decenta. Insa pentru windows am renuntat la antivirus.. intre un comp cu oleaca malware si unu cu un antivirus , nu stiu care merge mai repede...

Pana acuma folosesc doar windows fara AV (fara essentials, fara SmartScreen, fara nimic) si nam avut nici o problema (si tot ce fac pe comp e online)

Ikr? Daca e sa folosesc, il instalez doar pentru un scan dupa care dau delete. Daca umbi cu cap, sunt slabe sanse sa ai probleme.

fWy1P.gif

• 5 months later...
Posted

Folosesc avast 7.0....si e ok! Am totusi o intrebare. Am observat ca dupa devirusare si intrare in youtube, se viruseaza din nou: internet explorerul apare cu bara de meniuri neagra. Nu stiu ce tip de virus face asta, apoi trag concluzia ca avastul meu nu lucreaza bine ca firewall!

• Moderators
Posted

Folosesc si recomad de vreo 2 ani Kaspersky Internet Security.

Am folosit prin 2006-2007 (cand mi-am pus internet) Kaspersky, dar ma cam deranja faptul ca facea ca un porc (la propriu) cand depista in virus. Era amuzant, dar enervant dupa un timp ...

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.