Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut domnule admin. As dori si eu o informatie de la dumeavoastra: Daca cupar o licenta de IP Board, versiunea full, am licenta pe viata sau limitat. multumesc sper sa imi raspundeti la intrebare. O zi buna !

Salut, licenta de IPB (Invision Power Board) cumparata este pe viata, avand acces la update-uri si suport termen de 6 luni. Dupa ce expira cele 6 luni, pentru suma de 25$ poti reinnoi posibilitatea de actualizare si suport pentru inca 6 luni, si tot asa. Reinnoirea este optionala.

f9Qqs69.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 years later...
Posted

Salut gaby,

Vreau să te întreb ceva, pot plătii cu paysafe card când cumpăr licența IPB? Sau să plătesc în rate, și după ce se acumulează suma de 175$ să pot cumpăra..+

Posted

Salut gaby,

Vreau să te întreb ceva, pot plătii cu paysafe card când cumpăr licența IPB? Sau să plătesc în rate, și după ce se acumulează suma de 175$ să pot cumpăra..+

nu cred ca se poate asa ceva, "bani jos ochi la usa".

• 6 months later...
  • Moderators
Posted

Si de la cine ai auzit tu ca au luat cu 20€? Cumva de la cineva care ti-a oferit si tie o licenta cu 20€?

Si da, de acolo il poti cumpara, costa 175$ si va urca la 200$ in curand.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

De la un prieten am auzit, și el are un prieten care știe câteva smecherii... cică. Nu, nu mi-a oferit nimeni o licență. :)

Mersi.

• 2 years later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.