Jump to content

Cum sa fac ratie pe Filelist?


Recommended Posts

Buna!Am reusit si eu sa imi fac cont pe filelist.ro dupa cateva lupte seculare pe pagina de facebook a celor de la filelist. Acum, ma ingrijoreaza ratia...Imi poate face cineva un tutorial cu metode legale&nu numai prin care pot sa imi maresc ratia considerabil...Va multumesc!

 • Upvote 1
 • Downvote 1

head%20bash.gifVrei să vezi mai multe chestii interesante? Hai pe blogul meu, să vedem împreună cam cum mai e cu tehnologia în zilele noastre!

Link to post
Share on other sites

Trage filme care crezi tu ca prind la public, jocuri populare, filme p***o chiar(faci ratie rapid cu astea), de asemenea carti, si stai la seed o noapte. Dupa 12ore faci in jur de 10+-.

Incearca, in mare parte, sa downloadezi torrente freeleech.

Eu am facut 8 intr-o noapte, insa a scazut repede avand in vedere ca urmaresc multe filme >.<.

fWy1P.gif

 

Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

Auzi pe aici  p**n hard :)) lol

 

Ok! In principu filmele sunt cele mai cautate deci, cum apare un film nou pe FL dar sa fie freeleech il iei, si ti torentul deschis ( nu e obligatoriu filme. de ex. cand o sa apara jocuri asteptate poti sa il iei , chit ca nu te joci il tii acolo 1-2 saptamani si porma DELETE)

Asta daca iti permiti sa tii pc deschis.

 

 

Daca nuuu.......RATIO MASTER !!!

              

 

 

Link to post
Share on other sites

Poii...daca ai ratia mai mica de 1 ceva vreme..iti vor sterge contul...dar ma rog parca iti dadea un warn asa gen "baii!! ia vezi ce faci!" si dupa warn ai o data limita pana la care sa itit maresti ratia

 

 

post-29804-0-03295600-1365325364_thumb.p

              

 

 

Link to post
Share on other sites

Eu mi-am luat 2 warnuri pt motive stupide :)) unul ca am cerut o carte straina tradusa si publicata in romana si al doilea ca am cerut o carte straina pe engleza si nu am pus linik catre carte :)) ce stupid si pe chstila astea mi-au dat warn si mi-au sters cererile.... dar asta e... traiesc si cu asta.

 

Ratie se face usor cu pronache si filme foarte cautate versiuni bluray 720p si 1080p. Ideea e sa le descarci imediat ce apar cand inca nu le-a luat lumea ca dupa ce a trecut valu merge mai greu. La aceste torente se stranga peste 1000 de persoane sa le descarce asa ca poti face ratie si ideea e sa le tii o vreme la seed. Nu uita ca ai optiunea force start si priority ca sa le descarce mai repede. Asta iti mananca banda la net dar dupa poti sa revii la normal cu setarile.

Ce sunt freelech? Nu ti se contorizeaza la download si ti se punea doar upload-ul si de aia sunt cautate. Nu uitati, nu puteti face ratie decat daca stati la seed si cineva descarca fisierul, altfel nu se pune.

Link to post
Share on other sites
 • Moderators

eram la bogdannn (asta-i contul lui de aici) la pc prin teamviewer sa ii fac niste chestii la un forum, si avea 77 de tab-uri deschise (intrebati-l. nu exagerez)

Link to post
Share on other sites

Ratia ti-o faci la inceput, cand creezi contul... Am facut 20 la inceput, si de-atunci n-am mai coborat sub 10, si trag multe lucruri, iar torentul il tin deschis foarte rar, cand imi amintesc. Irelevant, anyway, fie ratia 1 sau 15, tot cu 8-9MB trag... .

fWy1P.gif

 

Link to post
Share on other sites

Nu poti folosi RatioMaster deoarece ei isi vor da seama, (nu stiu cum, dar te vor prinde intr-un final) indiferent de viteza de upload care o pui, eu fac ratie cu jocuri noi, filme, dar nu pornache  :bag: ..... si din seriale (Dexter, Breaking Bad, Prison Break etc...)

                                                                                         🎮      :filme:

                                                                            ps3addict.jpg

Link to post
Share on other sites

Bravo tie, atunci tine-o tot asa

                                                                                         🎮      :filme:

                                                                            ps3addict.jpg

Link to post
Share on other sites
 • Moderators

Cum sa nu se prinda nimeni cand tu faci 4Gb upload in 3 minute ? Viteza cu care faci upload va fi mereu mai mica. Ratia si uploadul se fac cand stai la seed. Cu cat stai mai mult la seed cu atat faci ratio mai mare(implicit upload).

 

Contul meu din 2008:

Ratio: 21.39  
Uploaded: 15.45 TB  Downloaded: 739.52 GB
Si e putin totusi, ca nu stau sa downloadez mare lucru de la ei in ultima perioada. jmai mult downloadez de pe iplay, unde e mai greu sa faci ratie, mult mai greu.
 
Pur upload, fara programele de fake. Cauta si tu freeleech-urile, ca se iau in draci, torrente mai mari de 5-10gb care se iau ca painea calda la inceput. Nu poti face ratia intr-o noapte de stat la seed. Vei face mult mai mult daca stai la seed o saptamana , spre exemplu. La mine merge calcul non stop, asa ca nici nu-mi mai fac griji de astea de ratio.
 
Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...
 • Moderators

Descarcati filme de sezon... Acum, cu Passion of the Christ, prind cam 800 kB la Upload, si am ajuns cu ratia de la 13 la 22.

Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

Nu știu cum faceți voi rație. Eu am un cont din 2009 și aveam o lună la PC cât l-am ținut pornit. Pur și simplu. La momentul de față am rație peste 2, dar nu mult, cam 2,15-2,20. Adevărul e că nu am căutat-o pe Sasha Grey pe filelist ca după să am 1000 rație :))

Link to post
Share on other sites
 • 11 months later...
 • Moderators

Iei torrente freeleech cât mai mari, le ţii la seed, faci FLCoins, cumperi upload.

Quote

Primiţi FLCoins pe oră pentru fiecare torrent complet(toate fișierele descărcate) pe care-l aveţi la seed. Bonusul se acordă astfel:
- 0.2 FLCoins pe oră pentru fiecare torrent, cu precizarea că acest bonus se aplică doar la 10 torrente;
- 1.0 FLCoins pe oră dacă mărimea totală a torrentelor(suma totală a mărimii torrentelor complete ţinute la seed) este de 50GB sau mai mare;
- 0.2 FLCoins pe oră pentru fiecare 50GB pe care îi ţineţi la seed(maxim 1TB).

Link to post
Share on other sites
 • gaby changed the title to Cum sa fac ratie pe Filelist?
 • 1 year later...
On 22.01.2016 at 11:41 PM, Courage said:

Iei torrente freeleech cât mai mari, le ţii la seed, faci FLCoins, cumperi upload.

Te rog ajuta-ma, unde naiba la seed? Tot nu am inteles nimic, mi-am facut acum cateva minute cont nou si tot asa apare ca trebuie sa fac ratie. Din ce am citit nimic n-am inteles frate..

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.