gaby Posted June 21, 2008 Author Report Posted June 21, 2008 intri in ADMIN CP, si vezi ca ai acolo SQL Management. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
biilionx Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 unde in admin cp... ca nu am instalat forumul... acuma sun acolo la instalare trebe sa scriu parola de la data de baze.. etc...
gaby Posted June 21, 2008 Author Report Posted June 21, 2008 ce host ai ? uita-te in mail, si vezi ca trebuie sa ai datele datei de baze, user-ul, si parolele. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
biilionx Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 pff nu cred ca cei de la vodafone au asa ceva.. Am host de la vodafone..
gaby Posted June 23, 2008 Author Report Posted June 23, 2008 ba da, orice host trebuie sa iti dea datele de conectare/login... 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Floris Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 ma chinui de 3 ore sa il instalez si nu reusec vreau si eu un tutorial,si unu video.
gaby Posted July 28, 2008 Author Report Posted July 28, 2008 Dupa cum am mai spus, versiunea acestui script este cam vechiuta, si are ceva bug-uri, pe un host platit, ar trebui sa mearga, dar pe unul gratuit face figuri. Iti recomand alt script pentru crearea unui forum: phpbb3 sau 2, MyBB, smf. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Storm Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 foarte frumos... si mai aspectuos ca phpbb3
frozendesigns Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Este nulled sau o versiune gratuita?
gaby Posted January 22, 2010 Author Report Posted January 22, 2010 Dupa cum am specificat si in primul post, versiunea 1.3 este singura versiune ce a fost oferita gratis de catre Invision Power Board; deci nu este nulled. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
dragoss Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Nu merge downloadat... te rog ca sa ii faci ceva Nu ofer ajutor prin mesaj privat ! Ofer ajutor doar pe forum/messenger ! Ma gasesti la id no_limit_abc !
gaby Posted March 30, 2010 Author Report Posted March 30, 2010 Il voi re-uploada indata ce ajung acasa (Vineri-Sambata). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted April 1, 2010 Author Report Posted April 1, 2010 Am ajuns acasa putin mai devreme si m-am tinut de promisiune. Scriptuletul poate fi din nou descarcat, link-ul fiind adus la zi. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
dragos23 Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 La instalare imi da eroare... nu creeaza tabel in baza de date
Kryss18 Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Salutare am si eu o problema,am urcat modul pe host am creat baza de date mysql toate bune si frumoase la install dar dupa ce bag si pe forum numele la baza de date pass nume admin parola dupa care cand dau next imi da eroarea aceasta! The following errors must be rectified before continuing! p l e a s e go back and try again! mySQL Error: Invalid default value for 'macro_set' Query:CREATE TABLE ibf_macro ( macro_id smallint(3) NOT NULL auto_increment, macro_value varchar(200) default NULL, macro_replace text, can_remove tinyint(1) default '0', macro_set smallint(3) NOT NULL default '', PRIMARY KEY (macro_id), KEY macro_set (macro_set) ) TYPE=MyISAM; Va rog datimi un raspuns urgent!Multumesc
gaby Posted December 25, 2011 Author Report Posted December 25, 2011 Salut, schimba (din fisierul text care contine declaratiile de creare a tabelului mysql): macro_set smallint(3) NOT NULL default '' in macro_set smallint(3) NOT NULL default 0 Daca folosesti PHP5/MySql5, atunci aplica aceste patch-uri: http://ipbwiki.com/forums/index.php?showtopic=149 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Kryss18 Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Unde gasesc acest fisier text cum se numeste?
Kryss18 Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Am rezolvat cu eroarea de mai sus dar acum imi da alta! The following errors must be rectified before continuing! P L E A S E go back and try again! mySQL Error: Invalid default value for 'sublog_date' Query:CREATE TABLE ibf_subscription_logs ( sublog_id int(10) NOT NULL auto_increment, sublog_date int(10) NOT NULL default '', sublog_member_id mediumint(8) NOT NULL default '0', sublog_transid int(10) NOT NULL default '', sublog_ipaddress varchar(16) NOT NULL default '', sublog_data text, sublog_postdata text, PRIMARY KEY (sublog_id) ) TYPE=MyISAM; Scuzati pentru dublu post dar nu am gasit sa pot da edit la post!
gaby Posted December 26, 2011 Author Report Posted December 26, 2011 Hmm, ai pus si patch-urile de care ti-am spus ? Daca da, inseamna ca IPB 1.3 nu poate rula pe servere cu PHP si MySql 5 (adica, vei tot intampina diferite erori). Daca totusi vrei sa rezolvi problema, cu toate ca probabil vor aparea si altele, mergi in fisierul /sql/mysql_tables.php, cauta linia: sublog_date int (10) NOT NULL default '0 ', si schimb-o cu: sublog_date int (10) NOT NULL default 0, P.S: Daca se intampla asa cum am estimat (erorile vor continua sa apara), te sfatuiesc sa treci pe MyBB (http://www.mybb.com/) care este usor asemanator. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Courage Posted October 27, 2012 Moderators Report Posted October 27, 2012 E fain pentru amatorii de ceva ... classic . 1
Alexandru Chirea Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 Buna! Primesc aceasta eroare IPS Driver Error There appears to be an error with the database.You can try to refresh the page by clicking here
Moderators Courage Posted September 26, 2013 Moderators Report Posted September 26, 2013 E prea vechi ca sa mai mearga pe serverele din momentul actual (PHP5)
Recommended Posts