gaby Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Am decis sa uploadez pe forum versiunea oferita gratis de Invision Power Board cu ceva timp in urma, este vorba de Invision Power Board 1.3 Final prescurtat spus IPB 1.3 final. O puteti folosii pentru a avea un forumu cu mai multe modificari deja instalate, si ceva mai aspectuos fata de phpbb, bineinteles aici intervenind si temele. IPB_1.3_Final.zip Download via FileFront 3 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 daca se poate un tutorial cum se instaleaza ca am incercat sa il pun pe lx si imi arata doar bara aceea lx etc in rest nik
gaby Posted August 2, 2007 Author Report Posted August 2, 2007 este atasat, un tutorial de instalare oficial in arhiva, dezarhiveaz-o, apoi dute in Discul local unde ai dezarvihat kitul de instalare in: 1p3Final\Documentation\Installation Guide si da dublu click pe install_guide.html , ti se va deschide in internet explorer, mozilla sau opera depinde ce browser ai setat default. eu zic ca mai bine de atat nu se poate explica... trebuie doar sa sti putina engleza si sa urmezi pasii spusi acolo. daca te incurci pe undeva spune-mi si te voi ajuta. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 k.am sa mai incerc.scz pt off-topic dar ce imi recomanzi IPB sau PHPBB?
gaby Posted August 2, 2007 Author Report Posted August 2, 2007 IPB este mai frumos si are mai multe moduri deja instalate, si phpbb 3 are si el cateva moduri instalate, si am vazut ca e destul de misto si el. totusi dintre IPB 1.3 si phpbb3 cred ca as alege phpbb 3 deoarece IPB 1.3 este o versiune destul de vechiuta... dar dintre ultima versiune de IPB si Phpbb 3 categoric as alege IPB. totul ramane la alegerea ta... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 chiar nush ce sa aleg nush care e mai practic ...sau mai complicat dar voi alege IPB. daca ai putea sa pui la dispozitie mai multe chesti pt IPB niste iconuri,ranguri etc.
gaby Posted August 3, 2007 Author Report Posted August 3, 2007 acestea le poti gasi la ei. http://www.invisionize.com/ P.S: ca sa le downloadezi iti trebuie cont. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 imi da eroare cand vreau sa ma inregistrez : " Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was:Sorry, you are not permitted to use this board"
gaby Posted August 3, 2007 Author Report Posted August 3, 2007 probabil nu ti-ai activat contul. ti-am creat eu cont la ei: username: fast_and_furios password: fast (schimb-o din my controls) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
GrafsS Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 eu nu pot sa il dowloadez dau click pe link si imi deschide alt tab (folosesc firefox) cu multe litere, cifre si numere va rog puneti-l p rapidshare.com sau fisier.ro va rog multumesc
GrafsS Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 nush ce are te rog pune-l tu p rapidshare.com sau fisier.ro te rog
Tavicu Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 In FF nu merge! Urca pe un host si data viitoare nu mai modifica setarile facute de mine gaby... Stiu eu de ce am pus sa se poata atasa doar imagini! Din cate stiu eu aceasta versiune nu se mai comercializa si are multe bug-uri.... Succes
gaby Posted November 28, 2007 Author Report Posted November 28, 2007 am uploadat kit-ul scriptului pe filefront, acum il poti downloada. (vezi primul post) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Smeagoll Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Fast pe lx.ro nu ai sa reusesti niciodata sa pui IPB ...eu am incercat de 1000 de ori si nu am reusit!Nu te lasa sa instalezi IPB pe conturile lor....!!
+zNowkid Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 am primit acest raspuns de mult oricum ms:).am incercat la mine pe propiul meu server una din ultimele versiune .is multumit si asa:D.
andutzel Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 spuneti-mi un host gratuit unde pot instala IPB ? ms..
Mitza_003 Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 evonet sau ilive 1 Mitza003.comFever Media
andutzel Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 evonet sau ilive ← pe evonet sunt oprite inregistrarile... 1
gaby Posted December 17, 2007 Author Report Posted December 17, 2007 atunci incearca ilive.ro , vezi ca la descriere trebuie sa scri un roman ca sa iti aprope inscrierea 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Mitza_003 Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 pe evonet sunt oprite inregistrarile... ← Tocmai din acel motiv am zis evonet/ilive. 1 Mitza003.comFever Media
andutzel Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 (edited) pe 3x pot instala ipb? @EDIT: lasa ca nu mai instalez ca au facut 10 EURO creearea contului la 3x.... Edited December 18, 2007 by andutzel 1
biilionx Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 am si eu o intrabre .... Am forumul asta care lai pus aici mai sus dar cand i intalez imi cere o data de baze.... Am laut MySql dar nu stiu sa il instalez .... Ma puteti ajuta va rog sau sa imi dati un sql care il folositi voi.. 1
Recommended Posts