Jump to content

Recommended Posts

Posted

VIP - utilizatorii din acest grup sunt persoane fara limitari, cu iconita si culoare speciala, in care echipa de administrare are incredere. (incredere care se capata din vechime si pertinenta activitatii)

mai pe scurt... daca vrei VIP nu ne contacta, te contactam noi daca credem ca meriti

• Upvote 1

• Moderators
Posted

Pai, eu cred ca scrie in primul post :D:

Vip - utilizatorii din acest grup sunt persoane fara limitari, cu iconita si culoare speciala, in care echipa de administrare are incredere. (incredere care se capata din vechime si pertinenta activitatii)

OK, dar prin vechime aş putea aduna foarte uşor posturi şi aş deveni astfel Ambasador, care are mai multe facilităţi: pot vedea acea arie ascunsă, post-delete, pot edita posturile altora (cred), etc. La asta mă refeream iniţial.

Mai pe scurt: Cu ce mă avantajează dacă mă străduiesc să devin Vip, dacă pot face numai posturi şi devin Ambasador (acesta având, în cele din urmă, mai multe facilităţi)?

• Upvote 1
Posted

Ambasador poate vedea doar forumu ala si sterge (mai bine zis sa ascunda ca se poate da restore) posturi/topicuri... dar stai linistit ca nu se discuta pe forumul ala.

Posted

Staţi liniştiţi că am eu metodele mele de a vedea ce se discută pe aria aia. :)) (şi nu trimit niciun PM la moderator/ admin ca să aflu).

Era de asteptat... ma gandeam demult ca o poti vedea.

• Moderators
Posted

VIP-ul este si trebuie sa fie un grad onorific, nu trebuie sa aiba accese speciale, ci prin definitie trebuie sa fie, scutit de anumite reguli impuse de utilizatori, un fel de "imunitate", ultimul nivel de utilizator, utilizator special... Totusi nu cred ca pe forumuri e foarte bine utilizat, cand majoritatea aspira la mod+.

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • Moderators
Posted

Da gata toata lumea :))) hai ma implic in zona Joculete forumiste.. Acolo e "misto" .. :)

Poţi să faci şi 100000 de posturi acolo. Nu ţi se ia niciunul în considerare.

• Upvote 1
  • 8 months later...
  • 9 months later...
Posted

Unii deja s-au apucat să strângă niște posturi pe ici, pe colo, cu niște Post-hunt. Până și pe un forum IT fac asta :)).

On-Topic: Păi și VIP cine primește? După abrevieri, îmi dau seama că persoanele importante au, dar trebuie să fii prin Guvern sau ceva de genul ca să primești acest rank? Sau nici nu mai există? :))

Posted

V.I.P nu este decât Corina.. De obicei acel rank au accese ca și Ambasadors, dupã cum scria + rank-ul vip primesc persoanele de încredre și care cu adevãrat meritã.. Zic eu :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.