Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am intitulat topicul Intrebari Diverse, pentru ca intrebarile pe care le pun nu au legatura cu PC-ul, ci mai degraba cu ce e voie si ce nu e voie pe forum.

Intrebari :

1. Am voie sa deschid in zona dedicata jocurilor de PC, un topic intitulat Prezentare Jocuri, unde sa va spun parerea mea personala despre unele jocuri pe care eu le-am jucat de la cap la coada ?

2. In topicul mentionat la intrebarea 1, am voie sa pun link-uri (Descarcare joc, Walkthrough) ?

3. Am voie sa deschid un topic in zona generalitati, unde sa-mi prezint coletia mea de wallpaper-uri stranse prin PC-ul meu ?

Deocamdata astea sunt intrebarile. Cand mai am altele, mai pun. Va multumesc pentru parcurgerea topicului.

• Upvote 1

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Posted

Relaxeaza-te, nu e nimeni strict aici. Daca chiar e deschis topicul unde nu trebe, va fi mutat frumos. Poti sa pui ce link vrei, insa despre download.. nu as pune decat jocuri gratis. Gen torrente si deastea nu ar recomanda.. Nu e frumos (cred ca e si impotriva regulamentului..da eu in general ma bazez pe ce e frumos si ce nu)

Daca simti nevoia, poti sa faci si un topic despre retete interesante :))

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Sunt in totalitate de acord cu raspunsurile celor doi baieti ce au postat inaintea mea :D.

As mai adauga o mica clarificare in legatura cu pirateria, pe care incercam sa nu o promovam pe forum, pentru a nu avea la randul nostru probleme; nu este o regula data din corectitudine absoluta si "fite" cum am vazut prin alte parti. Nu imi vine a crede ca exista vreo persoana (care a facut cunostinta cu calculatorul) care sa aibe absolut toate soft-urile/jocurile cumparate, si/sau care nu a folosit niciodata unul piratat; insa, pe alte forumuri, asa se sustine, ba chiar exista certuri intregi pe aceasta tema. Bullshit :shit::troll:.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

fie, o bere ajunge. da la fiecare membru!

Da, tu ca proprietar al sitului poti avea teoretic probleme daca ai linkuri catre chestii gen warez.

exista PM, no problem :-j

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.