Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

• 3 weeks later...
  • Moderators
Posted

Terminati cu prostiile astea 1gb ..2gb.. tre sa fi gamer inrait si display mare ca sa observi diferenta.. plus ca asta e .. LAPTOP !

Iar procesorul nu e cine stie ce.. tot 2 core / 4 threads.

Posted

Jur ca nush ce ai cu procesoarele frate..e i5. Ce altceva vrei mai rapid decat un i5 generatia a 2a?

Exact.

i5 Sandy Bridge + GT 540M în 2099 lei e pomană curată.

• Moderators
Posted

Daca nu e SandyBridge i5-2500k , nu merita. Plus, e laptop, nu se compara procesorul de pe o statie cu procesorul de pe un laptop. Nu sunt la fel.

• Moderators
Posted

Prietene Pavilion i5 2500k bate si anumite i7, e singurul i5 cu 4 core-uri (http://ark.intel.com/products/52210), tu despre ce vorbesti ? si nu zic chestia asta doar ca e laptop, zic doar sa nu va mai minunati la i5-uri, pe laptop.

PS: e bun pretul pentru laptop-ul ala..dar eu tot nu mi l-as cumpara.. asta este opinia mea.

Posted

Hai să vorbim aici de desktopuri: i5 2500K NU MERITĂ!

Legat de laptop: acela este unul foarte bun. (i5 + GT 540M). Şi nu poţi avea pretenţii mari de la un laptop. Procesoarele sunt făcut astfel încât să consume puţin şi să elibereze foarte puţină căldură, aşa că s-a umblat şi la performanţe.

Posted

daca faci fitze la asta, sunt curios cum ti se pare un APU c-60..

app, ha? carei faza cu

------------------------------

In legatura cu reducerile la Kaufland, ca sa nu mai fac un post nou. Se face in fiecare seara pentru produsele rupte, sparte, and so on. De ce sa arunci ceva bun doar pentru ca e zgariat putin? Uite, eu mi-am cumparat 20 bicuri cu 3lei, si in fata blocului, pe acelasi bic, pe unul singur, dau 3.5 lei.

Lus

de pe replyul meu din pagina precedenta?

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Eu iti spun ca i5-2500k merita pentru ca sunt o groaza de benchmark-uri facute (uite o ierarhie: http://www.tomshardware.co.uk/gaming-cpu-review-overclock,review-32359-5.html) e cel mai performant din seria i5-2000, iti motivez, iti dau link-uri, si tu raspunzi "nu merita". Ar trebui sa te cred pe cuvant ? Pe ce te bazezi ? Eu l-am testat pe un pc al unui prieten, si el e tare multumit, si omul, deasemenea lucreaza in domeniu si nu isi cumpara prostii.

Si in continuare eviti sa te motivezi si intorci discutia in ce directie vrei tu. Nu-mi mai pune cuvinte in gura ca nu am zis ca acel laptop e slab, am spus ca pentru mine nu merita. Best-buy nu inseamna numai "reducere" "oferta" "promotie".

Stiu ca am derivat de la subiect dar nu pot sa nu ma abtin cand tu crezi ca esti centrul actiunii si nimeni nu iti poate spune nimic..ca tu ai dreptate. Motiveaza!

Posted

Da, best buy înseamnă că nu mai ai alte chestii mai bune îna cei bani (de cele mai multe ori promoţie mare). În cazul nostru reducerea e de 500 lei. Concluzia se poate trage singură

Şi, de ce aş cumpăra i5 2500K când am http://www.pcgarage.ro/procesoare/intel/core-i5-3570k-34ghz-box/ la dispoziţie? Mai ieftin chiar, mai nou, mai performant, consumă mai puţin, litografie de 22 nm faţă de 32, grafică integrată mai puternică

• Moderators
Posted

Pai, pana sa iasa 3rd generation, era singurul proc cu 4 core-uri i5. Si nu e mai ieftin, tot in jurul la 1000 ron se invarte si i5-2500k, diferentele in mare parte sunt date de retaileri si disponibilitatea la cumparare (sa nu mai vorbim ca platforma ivy e relativ noua.

• Moderators
Posted

Procul de pe laptop-ul care l-ai postat tu mai devreme, nu e quad.

Si daca-ti mai aduci aminte (dar ma indoiesc) cand a iesit prima oara sandy bridge au avut mari probleme cu procesoarele care le-au scos initital, au trebuit sa retraga de pe piata pana au rezolvat problemele. A durat toata faza vreo 3-4 luni. N-ai de unde sa stii ca nu se va intampla acelas lucru si cu ivy. Repet, prefer sa merg la sigur, si daca as avea de ales ..tot pe 2500k as merge in momentul de fata.

Posted

Omule, vorbim de desktop sau laptop?

Aberezi dacă compari CPU de laptop cu cel de desktop.

Şi Ivy Bridge n-au absolut nicio problemă de funcţionare. (mai puternice cu 10% faţă de Sandy)

• Moderators
Posted

Geesh..ce spun eu si ce intelegi tu. Cauta frate pe Intel si vezi care i5-uri sunt quad pe sandy bridge. Ti-am raspuns la intrebarea ta, cauta proc-ul ala , nu LAPTOP-ul. Mi-e greu sa cred ca platforma noua+mai multa performanta+consum mai mic = acelas pret..dar daca asa consideri tu, nu iti pot schimba opinia.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.