Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca tot vorbim despre filme, de ce sa nu vorbim si despre seriale. Spune-ne si noua ce seriale urmaresti, ce seriale ti-au placut/nu ti-au placut, daca ar fi sa le notezi (per total), cat le-ai acorda?

Am sa incep eu (am sa le impart pe categorii):

*Comedii:

Dupa cum am spus si singurele pe care le-am vazut sunt How I met your mother, Two and a half men, la care se adauga Misfits (desi e fantasy, il consider comedie).

HIMYM te tine in hohote mai mereu, desi la un moment dat devine plictisitoare "goana dupa femei", nota mea fiind 9.

TAAHM nu prea am nimic de obiectat, desi dupa plecarea lui Charlie s-a cam dus la vale. Ii dau un 9.5.

Misfits la fel, are de toate, mai ales umor, unul obscen. Pe parcursul episoadelor dispar personaje care fac acest serial sa fie unic, si asta ma face sa ii dau un 8.

*Paranormal, drama, SF, politist, thriller, action:

Aici intra mai multe, cum ar fi:

Lie to me, un serial emotionant dar foarte interesant. 9

Sherlock, ce sa zic, nu ma asteptam sa fie atat de bun. 9.5

Luther, un fel de Sherlock dar reda realitatea mult mai bine. Spre deosebire de Sherlock, nu toate cazurile se termina cu bine. 10

Grimm, un fel de Supernatural, destul de dragut. 8

Awake, o poveste super. Din pacate, are doar un sezon, publicul american fiind prea tembel pentru a-l intelege, therefore, serialul s-a anulat. Totusi, merita vazut, finalul este oarecum neasteptat. 9.5

Missing, am vazut doar 2ep, dar mi-a atras atentia. 8 deocamdata

House, Hugh Laurie pff. 10

*Fantasy, action, paranormal, SF

True Blood, The Vampire Diaries, le-am pus aici pe amandoua pentru ca parerile sunt impartite.

Nu prea au legatura una cu alta, singura probabil fiind vampirii, zic probabil pentru ca si acestia sunt construiti diferit. TB se bazeaza pe romanele lui Charlaine Harris, in timp ce TVD au ca sursa de inspiratie pe L. J. Smith (desi serialul este total paralel cu romanul).

De asemenea, continutul obscen din TB are un rol destul de important in a atrage interesul; plus, se potriveste. Nu stiu, TB mi s-a parut mai serios, TVD e prea pentru pubertari, e soft and all that shit. Nu pot zice ca nu este ok, ultimul sezon chiar m-a uimit.

Oricum, 9.5 pentru TB 8.5 pentru TVD.

The walking dead, pretty fucking good, efectele sunt chiar ok pentru un film/serial cu zombie, destul de reali. 9

Supernatural, printre primele vazute, 9.

*Medieval, SF, fantasy, action

Spartacus, probabil ca toti l-ati urmarit. Fara alte comen- si anume -tarii, 10.

Game of thrones, sincer, nu credeam ca o sa imi placa atat de mult. 9.5

The Borgias, merita vazut. 9

Fringe, m-am oprit dupa sezonul 2, dar am de gand sa-l reiau. 8.5

Pai, cam atat imi amintesc pe moment.

/discuss

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

Foarte bun topicul :D.

Pai, pana acum am urmarit:

Prison Break - 9.5 Primele 2 sezoane au fost bestiale :)

Kyle XY - 8 ( Nu sunt genul serialelor SF dar asta a fost demential insa a fost anulat in sezonul 2, damn americans )

Lost - 10

Alcatraz - 7 ( a fost amanat )

Chuck - 8

Urmaresc :

The Mentalist - 9 pana acum, astept ultimul sezon care va aparea in toamna .

Lie to Me - am inceput sa urmaresc cateva episoade, e gen The Mentalist.

The Waliing Dead - 8 pana acum, asteptam noul sezon.

Two and a half men - 9,5 , sunt pe la sezonul 2. Bestial !

Breaking Bad - 9, ultimul sezon apare in vara asta.

Recomand cu caldura Prison Break, Lost, Breaking Bad, Two and a half men, The Mentalist.

• Moderators
Posted

Am promis intr-un alt topic tot in sectiunea asta o lista cu serialele vizionate/in curs de vizionare. Iata si lista. Imi era foarte mare lene sa fi scris de mana toate serialele pe care le-am vizionat, asa ca am gasit un site care ma ajutat foarte mult myepisodes.com

Deci, sa vedem cat timp am pierdut:

Coloanele sunt in ordine de la stanga la dreapta: Numele serialului/statusul in care se afla/ nr minute pe episod/ nr episoade/ Nr. total de minute./ Timp pierdut :D

2mra3ra.png

Mentionez ca, aproape toate serialele din lista le-am vizionat, si mi-au placut, mai mult sau mai putin. Sunt cateva, mai vechi (ex: Beastmaster,Andromeda), care le-am vazut la tv, si ma uitam ca n-aveam altceva ce face :P

Posted

Dane cum ai facut lista?

Iti faci cont pe myepisodes.com, cauti serialul in MyShows->Change my show list si ii dai Add Show.

In MyShows ai cam tot ce te intereseaza.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Exact.

E foarte bun site-ul, si pe masura ce vizionezi episoade din seriale care ruleaza in momentul ala, le poti adauga (bifa pe seen), si raman salvate.

• 1 month later...
Posted

k57Fu.jpg

Awkward

An unpopular 15 year old gains immediate, yet unwanted, popularity at her high school when the student body mistakes an accident she has for a suicide attempt.

Este un serial cu adolescenti cu nebuniile care le fac, relatii si alte tampenii. M-am uitat pana la 3 dimineata la el :) E un serial fainut per total.

Posted

Am vrut sa ma uit si eu la el, dar m-au prins altele pe drum.

Ala din dreapta cam arata ca mine haha, lasand pieptul la oparte, si eu modest acum.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Breaking Bad iz back !!!!!!!

breaking-bad-season-5-poster_450x663.jpg

Cred ca asta este unul dintre cele mai bune seriale (drama) pe care le-am vazut in viata mea. Foarte foarte frumoasa expusa povestea, personaje simple puse in situatii extraordinare. Tocmai a inceput sezonul 5 si nu mai am rabdare intre episoade.

IMDB

• 1 month later...
  • Moderators
Posted

Am vazut si eu Blue Mountain State, e fainutz, nu e rau..dar parca lipseste ceva din serial.. nush..are ceva ..in minus.

Anger managment e misto, si eu il urmaresc.

• 2 weeks later...
Posted

Am inceput sa ma uit la "The Mantalist". E foarte frumos. Vi-l recomand.

Mentalist.

Am vazut toate cele 4 sezoane de pana acum. Serialul e foarte bun ,iar Simon Baker e tare rau. :D

Sezonul 5 ar trebui sa inceapa din 30 septembrie.

Poate cineva sa-mi recomande un serial gen The Mentalist/ Lie to me (daca nu gresesc alex l-a recomandat si m-am uitat la toate episoadele) ?

Posted

Mentalist cica e copiat dupa Psych (pe care-l recomand, am uitat sa-l scriu in primul post), deci nu am de gand sa ma uit. Lie to me mi-a lasat o impresie destul de buna... . Poti urmari Monk (am vazut doar 3 sezoane, fara motiv, posibil sa-l continui, e bun).

Te-ai putea de asemanea uita la Sherlock/Luther... scurte si exceptionale. Chiar si Castle, care am de gand sa-l incep dupa Big Bang Theory... .

fWy1P.gif

Posted

Pentru cei ce urmaresc Anger Management am citit asta

Winning? Absolutely. The first 10 episodes of Sheen's new sitcom Anger Management hit the complex ratings formula that FX had put in place as a threshold before ordering an additional 90 episodes. Anger Management will now return in January and remain in originals nearly every week until 2014, when the 100th episode airs and the sitcom is sold into syndication. FX could always order more episodes beyond that and will still hold rights to the show's repeats through 2018.
Posted

M-am apucat si eu de Seinfeld

Foarte tare serialul

LWr62.jpg

The continuing misadventures of neurotic New York stand-up comedian Jerry Seinfeld and his equally neurotic New York friends.

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.