+alex008 Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Azi e ziua lui Paul asa ca la multi ani cu sanatate si numai bine. 3
+Graham777 Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Sa ne traiesti, Paule:D La cat e petrecerea? Ce bem? 2 1
+PAUL-XX Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 petrecerea initial ar fi in acest weekend si nu stiu inca ora si niki ce bem Va multumesc mult pentru urariile toate si pentru ca nu ati uitat de mine 2
Moderators Dan O. Posted June 5, 2012 Moderators Report Posted June 5, 2012 La multi ani Paul! Sa ai o zi minunata si insorita! (la mine in Bv, ploua) Multa sanatate si distractie maxima cand o sa petreci in weekend 3
+GodsOtherHand Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 La multi ani ! Sanatate si virtute, s-avem ce bea, s-avem ce .. stiti voi mai departe 3 love is a verb Love is a doing word
+PAUL-XX Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Multumesc tuturor din suflet pentru toate urarile adresate si pentru ca nu ati uitat de mine mi ar fi placut sa ne putem aduna cu toti in acest week-end si sa petrecem . Sper sa ne adunam makar in mare parte cativa de aici de pe forum sa petrecem si sa ne cunoastem mai bine si noi si vechii forumistii. Va pup si aveti grija de voi prietenii mei. 2
gaby Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 La multi ani Paul !!! P.S: Imi cer scuze pentru intarziere... 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Gaby orice gest bun ,este bine venit si dupa o saptaman! stiind ca voi,cei de la facultate,aveti mai putin timp in timpul saptamani,este normal sa nu ma supar.
+Hell_Spawn Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Multi ani si din partea mea omule. La fel scuze pentru inarziere , dar timpu asta.... 1
Recommended Posts