Jump to content

Recommended Posts

Posted

Desi majoritatea de pe forum suntem majori trebuie sa recunoastem ca au fost desene animate/anime-uri care ne-au marcat copilaria. Ale voastre care sunt ?

Ale mele au fost: Viata cu Louie, Copii de la 402

Posted (edited)

pai toti am crescut cu cartoon network si fox kids ca numai astea erau dar zi si tu 1-2-9 desene care ti-au placut in mod deosebit

mi-am amintit de lumea lui boby si printesa sisi si mai era familia traznita de pe minimax

Edited by alex008
Posted

Tom si Jerry, Samurai jack, Viata cu Loui, animatiile cu supereroi (majoritatea), Dexter, Ed edd and eddy, Curaj catelul, Grim & Evil... si multe altele :)).

Stateam cambuzat la TV... nu aveam PC.

fWy1P.gif

Posted

toate, nu ma dezlipeam de tv. Pot sa zic ca adoram seria DragonBall, ma uitam pe RTL2 la DragonBall Z desii nu stiam germana..si nici nu o stiu

love is a verb
Love is a doing word

Posted

adica episoade noi? Dragon ball sa terminat odata cu Z. (GT a fost facut de altcineva, dar nu e la fel..)

si totusi ma roade..ce episoade?:D ceva link?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

• Viata cu Louie
  • Piratul Jack cel teribil (sa nu uitam de Snack sobolanul :coffee:)
  • Johnny Bravo
  • Ce-i cu Andy
  • Copiii De La 402
  • Curaj, cainele cel fricos
  • Dragon Ball
  • Gemenii Cramp
  • X-men
  • Spider-man
  • The Tick
  • Dennis pericol public
  • Diabolik
  • Familia Flinstone

Nu cred sa fi uitat vreunul :)).

P.S: Nu va speriati :)).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

adica episoade noi? Dragon ball sa terminat odata cu Z. (GT a fost facut de altcineva, dar nu e la fel..)

Nu stiu sincer despre ce e vorba, mi-a dat un prieten un link spre Justin stream, unde se difuza un episod.

http://www.justin.tv/dbz_hd#/w/3294283120/14

Bu e reincarnat intr-un pusti negru, pe care incepe Goku sa-l antreneze. Gohan are fiica, maestru Testoasa cica traieste.

Nu prea am inteles si nu sunt sigur.

fWy1P.gif

Posted

Cele de pe cartoon network si fox kids (Viata cu Louie,X-men,etc.) + Dragon Ball,Yu-gi-oh (pe tvr 1 erau parca) +animeurile de pe a+ tv sau cum se numea:Inuyasha,Yu Yu Hakusho,Captain Tsubasa,Slayers.

• Moderators
Posted

Nu stiu sincer despre ce e vorba, mi-a dat un prieten un link spre Justin stream, unde se difuza un episod.

http://www.justin.tv/dbz_hd#/w/3294283120/14

Bu e reincarnat intr-un pusti negru, pe care incepe Goku sa-l antreneze. Gohan are fiica, maestru Testoasa cica traieste.

Nu prea am inteles si nu sunt sigur.

.

Ala e tot GT.Buu reincarnat e Uub. Fu fain si ala. Cand l-a facut pe Goku mic. Dar aiurea. DragonBall Z the best.

Inafara de asta Tom si Jerry! FTW.

A prins cineva Lolek si Bolek ? :D

Posted

- Copii de la 402

- Spiderman

- Viaţa cu Louie

- Spioanele

- Piratul Jack cel teribil

- Naruto

- Familia Tofu

- Ce-i cu Andy

- Courage, câinele fricos

- Dennis pericol public

- X-men

- Familia Flinstone

- Gemenii Cramp

- Fetiţele Powerpuff

- Laboratorul lui Dexter

- W.I.T.C.H.

- Tutenstein

- Negrele aventuri ale lui Billy şi Mandy

- Câine rău

- Dragonul american

- Eu sunt nevăstuica

- Prinţesa Sisi

- Sonic X

- Vaca şi Puiul

- Zâmbetul lui Sharon

Adevărate desene animate, nu porcăriile ce apare acuma :|.

• Moderators
Posted

Si totusi, voi le-ati prins in romana, cu o dublare de cacao. Vocile originale faceau totul, si cu ocazia respectiva, invatai si engleza.

Vaca si Puiul ? wtf ?!! COW AND CHICKEN !!! cum naiba sa zici ? SuperVaca in actiune ,sau SuperVaca salvatoare ? Cum ii zicea ? =))

Posted

Serios?

Adică pe la 7-8 ani puteam să mă uit şi de 1000 de ori la un desen în engleză că tot nu ştiam engleza.

Acuma poţi să le vezi direct pe internet, dar nu mai are acelaşi farmec ca la televizor :(.

• Moderators
Posted

Eu asa am invatat engleza. Intelegeam tot , ca nu stiam sa scriu sau sa reproduc cu exactitate anumite lucruri asta-i altceva. Apoi am invatat la scoala de toate. Cand aveai 7-8 ani, deja se trecuse catre desenele dublate, promovam valorile si limba..cica.

Gandaci Iepure ati vazut ? sau cum ii zice, Iepurele Bugs?

Posted

poate eu am avut noroc.. am prins dubleta in romana abia dupa ce crescusem si nu ma mai uitam la desene la tv. (in a 7a sau a 8a am primit compu..adio desene :D )

cred ca nu mam uitat la nici un episod intreg la un desen in romana (pe cartoon ma refer, ca pe fox kids so trecut mult mai repede)

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.