Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor! Ma numesc Fanut, Fane pentru prieteni :D studiez mate-info, info intensiv si sunt foarte pasionat de IT :D stiu c/c++ la nivel mediu, sunt posesorul unei diplome Cisco It Essentials: Hardware and Software, urmeaza CCNA discovery si sper sa obtin certificatul dupa ce termin liceul, am cunostinte medii despre retele, baze de date acces, putin html, vbscript, vreau sa invat vmware, am luat premiul I pe judet (vrancea) la concursul Acadnet sectiunea calculatoare, in parteneriat cu UPB si CISCO Networking Academy. Vreau sa intru la politehnica, la automatica si calculatoare si vreau sa lucrez ca ADMINISTRATOR SISTEM (inclusiv dba, admin retea, etc). Aaa.. Si mai vreau sa obtin si certificarile MCSA si MCSE. In principiu stiu multe despre IT si sper sa ne intelegem bine :D Bine v-am gasit!

• Upvote 1

Posted

Multumesc tuturor! Poate intr-o zi voi administra chiar acest site :P pe langa faptul ca sunt cam vorbaret, sunt si foarte competitiv si ambitios. Asa ca am sa va prind din urma :D

Posted

mai multe oportunitati dar mai multa concurenta.. acuma depinde...spre exemp-lu un var care a terminat mai demult facultatea de automatizari si calculatoare din tm si l-au luat din facultate si acum lucreaza tot la simens pe un salariu frumos. De unde ziceai ca esti?

Posted

Stiu ca e politehnica si la Iasi si la Bucuresti si la Timisoara. Nu cred ca este mare diferente intre profesori sau materiile care se studiaza in cele trei orase.. Am sa ma mai uit pe programa de la fiecare facultate in parte si am sa mai cer pareri. Oricum Timisoara este exclusa fiindca este prea departe.

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.