bratiefanut Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Salut tuturor! Ma numesc Fanut, Fane pentru prieteni studiez mate-info, info intensiv si sunt foarte pasionat de IT stiu c/c++ la nivel mediu, sunt posesorul unei diplome Cisco It Essentials: Hardware and Software, urmeaza CCNA discovery si sper sa obtin certificatul dupa ce termin liceul, am cunostinte medii despre retele, baze de date acces, putin html, vbscript, vreau sa invat vmware, am luat premiul I pe judet (vrancea) la concursul Acadnet sectiunea calculatoare, in parteneriat cu UPB si CISCO Networking Academy. Vreau sa intru la politehnica, la automatica si calculatoare si vreau sa lucrez ca ADMINISTRATOR SISTEM (inclusiv dba, admin retea, etc). Aaa.. Si mai vreau sa obtin si certificarile MCSA si MCSE. In principiu stiu multe despre IT si sper sa ne intelegem bine Bine v-am gasit! 1
gaby Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Bun venit pe PC Troubleshooting. Ma bucur ca ai decis sa iti faci cont, avem de nevoie de Administratori de Sisteme printre noi . In rest, fi sigur ca ne vom intelege bine Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
bratiefanut Posted September 2, 2012 Author Report Posted September 2, 2012 Multumesc tuturor! Poate intr-o zi voi administra chiar acest site pe langa faptul ca sunt cam vorbaret, sunt si foarte competitiv si ambitios. Asa ca am sa va prind din urma
+GodsOtherHand Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Buna. unde vrei la faculta? bucuresti, timisoara? love is a verb Love is a doing word
bratiefanut Posted September 2, 2012 Author Report Posted September 2, 2012 Nu stiu sigur inca.. Dar cred ca in Bucuresti sunt mai multe oportunitati. Am dreptate?
+alex008 Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 mai multe oportunitati dar mai multa concurenta.. acuma depinde...spre exemp-lu un var care a terminat mai demult facultatea de automatizari si calculatoare din tm si l-au luat din facultate si acum lucreaza tot la simens pe un salariu frumos. De unde ziceai ca esti?
+alex008 Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 pai e mai aproape Bucurestiul... si la Iasi daca nu gresesc e Politehnica daca te intereseaza
+GodsOtherHand Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 Daca te intereseaza anumite chestii de la Timisoara, la AC, poti sa ma intrebi. love is a verb Love is a doing word
bratiefanut Posted September 3, 2012 Author Report Posted September 3, 2012 Stiu ca e politehnica si la Iasi si la Bucuresti si la Timisoara. Nu cred ca este mare diferente intre profesori sau materiile care se studiaza in cele trei orase.. Am sa ma mai uit pe programa de la fiecare facultate in parte si am sa mai cer pareri. Oricum Timisoara este exclusa fiindca este prea departe.
+hedmasster Posted September 4, 2012 Report Posted September 4, 2012 Bine ai venit! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
Moderators Dan O. Posted September 5, 2012 Moderators Report Posted September 5, 2012 Sau poti veni la Brasov, daca ti-e prea cald la Bucuresti Bine ai venit pe PCTroubleshooting !
Recommended Posts