+BuFnITZa Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Salut baieti! Stiu ca nu sunt chiar nou pe forum dar... Abia acuma vreau sa ies si eu la lumina Ma numesc Claudiu (cred ca v-ati prins deja cum ma cheama) am 15 ani si sunt pasionat de calculatoare mai exact hardware. Deci daca vreti sa schimbati o piesa sau sa va faceti un PC pe piese eu sunt omul potrivit (acuma stiu ca unii o sa spuna ca nu stiu nimic doar pt. faptul ca am doar 15 ani dar va inselati ) Deci sper sa ne intelegem bine
+Raziel Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Salut ! Sa inteleg ca faci deplasari in teren sau cum ne poti ajuta mai exact ?
+BuFnITZa Posted September 12, 2012 Author Report Posted September 12, 2012 Sa inteleg ca faci deplasari in teren sau cum ne poti ajuta mai exact ? Nup, nu fac deplasari Dar te pot indruma spre solutia potrivita.
+GodsOtherHand Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Bun venit la gradinitza lu' gaby. love is a verb Love is a doing word
gaby Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Bun venit la gradinitza lu' gaby. Ma nu fi rau . Salut si bun venit pe forum Claudiu! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts