+VladOcs Posted May 10, 2016 Report Posted May 10, 2016 cautam "pro***tuate ieftine" dar autocorrect mi-a scris "procesoare ieftine" si no...... 2
NoNamed Posted May 13, 2016 Report Posted May 13, 2016 Din rezultatele de pe google . Nu exista problema care sa nu fii fost discutata pe aici .
+Xep Posted June 24, 2016 Report Posted June 24, 2016 Cautam cum sa modific "imaginea aia de sus" (branding) si vazand ca ofera raspunsuri si pentru alte probleme am inceput sa il frecventez Skype: marianbl7
+Căpșunelu Posted January 6, 2017 Report Posted January 6, 2017 Pe Google căutasem întrebări legate de ipb, și am dat de "noi". Mi-a plăcut și uite-mă aici.
Coryna Ln Kov Posted March 18, 2017 Report Posted March 18, 2017 Am aflat de PcTroubleshooting prin Facebook, căutăm pagini care oferă informații despre gadgeturi
Cr3aTuRa Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 Eram în căutare de un index de gaming și aici am găsit
damianphp Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Când ai nevoie de resurse , doar scri (cum fac asta) şi iţi apare pctroubleshooting.ro este foarte bine pozitionat in google -themes ips 4.2x ELITEGAMES - FREE TEMĂ ELITEGAMES FREE themes ips 3.4x ECILA versiunea lui strongTaz FREE THEMES ECILA V-STRONG TAZ
zAndreyRO Posted October 21, 2017 Report Posted October 21, 2017 De pe google, cautam diferite tutoriale pentru IPB, si acum am ajuns sa stiu sa editez aproape orice la o tema ipb. Multumesc PCT.
Coxi Posted October 23, 2017 Report Posted October 23, 2017 pai.. aveam si eu un forum.. si nu ma descurcam.. in ipb3.. si nu stiam ce inseamana ipb3. =) si un prieten pe nume @FlorinFx mi-a zis.. uite aici un forum,unde ai toate raspunsurile... si am inceput sa fac activitate aici ;D
+MadFather Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 Pe PCT m-a adut Tata GOOGLE acum 3-4 ani cred . " Comunitatea de gaming " pe care imi pierdeam timpul trecuse pe IPB si eu , baiatul bun la toatea am zis sa ma apuc sa modific forumul , tema etc . Eu fiind total paralel cu tot ce insemna ipb , html , css am cautat GOOGLE si uite asa am descoperit PCT
+Gregory Posted November 14, 2017 Report Posted November 14, 2017 GOOGLE, Căutam fete , ma interesam și eu de design chestii de aste gaming , avem 15 ani , [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
-CronoS Posted November 27, 2017 Report Posted November 27, 2017 Stiam ceva de aces site, dar am pot sa zic ca de la Alexandru C. am auzit :D.
Skip The Dragon Posted November 27, 2017 Report Posted November 27, 2017 OFF: M-am perdut ON: Mister Google Brought me here 1
lewan Posted November 27, 2017 Report Posted November 27, 2017 Aveam nevoie, la un moment dat, de ajutor legat de platforma Invision Power Board și am accesat acest site. cout << "- " << "follow ur dreams << " -";
+Whiskey Gtv Posted December 9, 2017 Report Posted December 9, 2017 Eram un copil mic si prost si cautam cum sa-mi fac comunitate fara bani ca nu ma lasa mami sa bag bani pe net. Curent sunt un copil mare si prost si caut ajutor sa fac comunitate pe banii altora pentru ca mami inca nu ma lasa sa bag bani pe net. (glumesc, evident, nici tati nu ma lasa) 1
Alexandru C. Posted December 9, 2017 Report Posted December 9, 2017 Just now, Whiskey Gtv said: Eram un copil mic si prost si cautam cum sa-mi fac comunitate fara bani ca nu ma lasa mami sa bag bani pe net. Curent sunt un copil mare si prost si caut ajutor sa fac comunitate pe banii altora pentru ca mami inca nu ma lasa sa bag bani pe net. (glumesc, evident, nici tati nu ma lasa) HAHAA, good one. Let's hope is not real. 1 a lot of bla bla bla...
Hozzakwaz Posted January 23, 2018 Report Posted January 23, 2018 De pe google, cautam diferite probleme in IPB.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now