Jump to content

30 members have voted

1. 1. Poti rezista fara internet? Cat timp?

• 0,5 secunde;
      0
    • Cateva ore;
    • O zi;
    • O saptamana;
    • Pot rezista destul, nu sunt dependent de Internet.

Recommended Posts

Posted

Astazi mi-a venit o idee de un chestionar ale carui voturi pot fi foarte interesante :D. Avand vedere ca suntem vizitatorii/membrii unui forum, asta poate inseamna ca utilizam internetul constant si probabil ca primele trei optiuni vor fi cele mai votate, insa, ramane de vazut :D.

builtinwirelessinternet.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Daca n-ai internet si nu poti face nimic sa schimbi asta, atunci, o sa iti gasesti altceva de facut. Cu siguranta o sa vezi mai multe prin casa ce trebuie facute, cu siguranta o iti gasesti altceva de facut.

• Upvote 1
  • 10 months later...
Posted

De cele mai multe ori folosesc net - ul pentru a acumula noi cunoștințe , indiferent că scriu un referat pentru scoală sau citesc despre IT & C . 

Ori dacă am nevoie de așa ceva , foarte des în ultimul timp , este nasol când pică conexiunea [ 1 zi ] ...

• 1 month later...
Posted

Pot rezista oricat, singura problema ar fi faptul c-ar trebui sa sun pe toata lumea :) ..Apreciez internetul si avantajul care mi-l da dar nu cred c-ar putea fi cnv care sa intre in depresie fara :P

Posted

Daca nam net trec la un joc in single player,pana mi se ia (2-3 zile) dupa care ii sunt pe cei de la internet si nu ma las pana numi ofera internet,ii inebunesc...ma declar un om dependent de internet.Sa zicem ca cei de la internet ar avea o problema mare si nu ar face-o prea curand,as scoate internetu si m-as duce la concurenta...clar fara internet nu as sta mai mult de o saptama.

• 10 months later...
Posted

O saptamana , mai ales ca la scoala stau la internat si svem unde iesi si fura net :D .

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Ce vremuri. Eu pentru scoala nu cautam nimic pe internet. Nu aveam pe-atunci. Trebuia sa caut in carti. Aveam ditamai bibliografia pe care trebuia sa o caut la biblioteca/ci. Acum dai 2 euro si poti sa iei niste proiecte gata facute.. :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.