Jump to content

Recommended Posts

Posted

Reparatii calculatoare, instalare WINDOWS 7 (Seven) - XP – VISTA, reparatii laptopuri,reparatii monitoare LCD, instalare antivirus, programe, devirusare, recuperare de date (baze de date pierdute:SAGA, CIEL, date contabile, juridice, etc.), stick-uri/modemuri USB rupte/sparte/indoite, drivere, resetare parole windows/BIOS, configurare router, conexiuni RDS/DIGI-UPC-romtelecom, wireless, sertizare mufe de retea (UTP), reparatii placi de baza, schimbare/diagnosticare componente (surse, placi video, placi de baza, hard disk-uri, memorii, procesoare).Deplasare si constatare la domniciliu in Bucuresti GRATIS.Program zilnic 08:00-22:00.Detalii: http://www.ultymatum.uv.ro pyanystul@uv.ro sau 0726.054.690 / 0743.306.491 / 0767.031.978 / 031.424.43.93

• Moderators
Posted

http://www.ultymatum.uv.ro - ultymatum ..realy ? damn you generatia messenger.. si uv.ro ..interesant, credibilitate maxima, f-secure-ul mi-a blocat site-ul tau "harmfull content".

pyanystul@uv.ro - realy dude ? cati ani ai ..10 ?

O nota personala: eu n-as avea incredere sa las un pc pe mana ta...voastra.

Posted

the fuck. Poza aia mare din centru nu exista (nu se incarca), daca dau sus pe "instalare windows" primesti vot pe nush ce site, dupa care devine un simplu text..

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Confirm şi eu spusele lui vetstar.gifDan O.

Serios, dacă afacerea era bună, cumpărarea unui domeniu + hosting era un mizilic. Dar voi aţi făcut pe un hosting free, + adresă email care lasă de dorit "pyanistul" ... serios?

De curiozitate: sistemele de operare pe care le instalaţi sunt licenţiate?

Posted

Lasand la o parte rautatile gratuite de mai sus, ce mi-a starnit curiozitatea este faptul ca se specifica diagnosticarea si repararea placilor de baza. Intrebarea este: cum faci diagnoza unei placi de baza in scopul repararii ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.