Jump to content

Probleme Cu Procesorul?


Recommended Posts

Salut,prieteni! Pc-ul meu e cam asa: placa de baza p5ld2 se,procesor intel core 2cpu 6300(2x1,86),memory ram 4G,placa video(noua) nvidia geforce gt 620 (inainte aveam geforce 9500gs 512m),windows vista ultimate(nu e genuine :-) ). Probleme am inceput sa am dupa schimbarea placii video: procesorul ruleaza la 100% si face zgomote ciudate,pc-ul se deschide f. greu si cind deschid jocuri,filme online sau youtube sunetul se aude cu intreruperi si imaginea sacadeaza rau. Ce ar trebui sa fac: sa schimb procesorul,sa mai adaug ram-i sau ce? Unde am gresit? Si ce procesoare as putea monta pe placa de baza pe care o am(daca se merita,bineinteles)?

Link to comment
Share on other sites

Nu,cu placa veche nu am avut probleme de sunet. Dar aia e de 512 si nu vreau sa o pun inapoi.As putea sa-mi cumpar un procesor nou sau sa-mi pun 8g ram dar vreau opinia voastra despre placa de baza pe care o am. E cudat rau ce se intimpla cu sunetul, si cu imaginea la jocuri nu mai zic sacadeaza . Am deschis skyrim in low quality(in fundal am deschis doar bitcomet) si nu se poate juca. Daca vreau sa vad un trailer sau un film nu intelegi ce se aude si procesorul e la 100%.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Salutari din nou!!! Scuze ca nu v-am raspuns inapoi dar decembrie a fost o luna f. grea pt mine si nu am avut timp de pc. deci,inapoi la oile noastre : godsotherhand,da, am dezinstalat driverele vechi(mai exact tot ce am gasit de la nvidia) si am reinstalat de pe cd-ul original. dan o,prietene,nu am nici cea mai mica idee cum ar fi sa formatez pc-ul! Poti sa-mi explici mai pe intelesul meu,te rog? Inca o data cu scuzele de rigoare va cer ajutorul si va urez tuturor un an nou fericit!!! :D  

Link to comment
Share on other sites

Când reinstalezi sistemul de operare, ai o opțiune de formatare a discurilor

 

Păi cea mai simplă metodă ar fi formatarea completă a hard discului.
Poţi face asta folosind un Cd cu Windows dar în prealabil trebuie să verifici dacă computerul ţi setat din bios să buteze de pe CD prima dată sata dacă ai un PC mai vechi. Dacă ai un PC de generaţie mai nouă atunci e mai uşor.Introdu CD-ul Butabil ce conţine Windows-ul în CD-DVD rom, şi în timp ce porneşte computer-ul apasă repetat şi încontinuu tasta F11.
Apoi selectează din fereastra ce apare dispozitivul de butare(vezi că acolo diferă în funcţie de PC-ul tău dar este intuitiv) pe CD/DVD Rom, iar apoi urmează instrucţiunile date de meniul Setup. Uite aici un articol care te-ar putea ajuta:www.winconfig.pro.tc/ secţiunea de Windows Xp că este similar cu Media center-ul(2005) numai aspectul diferă faţă de Windows Xp pro dar instalarea este similară. Dar eu îţi recomand un Windows Xp pro; acum alegera este a ta.Succese şî sper că te-am ajutat puţin. Dacă mai ai nelămuriri poţi lua legătura cu mine în privat.
  • Upvote 1
  • Downvote 1

head%20bash.gifVrei să vezi mai multe chestii interesante? Hai pe blogul meu, să vedem împreună cam cum mai e cu tehnologia în zilele noastre!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.