Jump to content

Problema Cu Gpu, Hp Probook 4525S


Recommended Posts

Salutare!

 

Am un laptop hp probook 4525s iar acum cateva zile au inceput sa-mi apara dungi/patratele ciudate pe display. In cele din urma display-ul nu-mi mai afiseaza nimic. Banuiesc ca e de la placa video. As dori sa intreb daca exista posibilitatea inlocuirii placii (placa este integrata, ATI Radeon HD 4250) si cam cat m-ar ajunge? Am cautat pe google dar nu am gasit nimic depre inlocuirea placii video la acest model.

Link to comment
Share on other sites

"Ce inseamna placa video integrata?"  Integrata adica intodusa in CPU decii...Vrei sa schimbi placa video ? Schimbi intreg CPU (asta din cate stiu eu)

 

 

Incearca sa conectezi laptopul la un alt monitor sau TV daca ai HDMI sa vedem ca sigur e de la video ca poate e stricat monitorul..

              

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Bogdan.1995
   Bună ziua!
   De ceva vreme, în momentul în care pornesc PC-ul, îmi apar următoarele artefacte video.
   https://imgur.com/a/96iCL( nu mă lasă să fac upload deoarece nu pot face fotografii la o mărime de 514kb.)
   Specificațiile PC-ului sunt:
   -Intel Core2 Duo E7400 
   -3 gb RAM
   -ATI Radeon x300/X550/X1050
   -Monitor Philips220XW
   Știu că e fosilă, dar sunt curios dacă există vreo soluție. Precizez că artefactele apar/se modifică în funcție de orice mișcare grafică (mișcarea cursorului, sau animațiile meniurilor, orice fișier video, etc.).
   Mulțumesc anticipat.
  • By Diana100
   Am un laptop pe care atunci când il pornesc se deschide dar nu se aude acel sunet de pornire, nu se aude nimic.Ecranul este negru, nu se vede nimic.Laptopul are un led care indica hard diskul dar acum nu se mai aprinde .Stiu ca atunci când hard diskul funcționează acest led palpaie intermitent.L-am dus la service si mi-au zis ca placa video este arsa.Se poate sa fie placa video arsa dacă cu o zi înainte ecranul nu a avut nici un simptom iar imaginile s-au văzut bine?
  • By Diana100
   As vrea sa știu cât timp mai funcționează placa video a unui laptop după ce este reparata.
  • By dan_drg
   Placa video dedicata nu este activa, utilizandu-se numai cea integrata. Desi am selectat din Nvidia Control Panel utilizarea placii GeForce 820M la toate aplicatiile, se utilizeaza tot cea integrata Intel. Placa video este recunoscuta in Device Manager, dar in BIOS(versiunea 310) nu apare decat cea integrata Intel (putand fi selectata dimensiunea memoriei utilizate). Am instalat driver-ele de pe CD-ul original ASUS, dar si aplicatia Nvidia de pe Internet, toate acestea avand acelas rezultat negativ.

  • By Regal
   Salutare.. am un laptop Acer Aspire 5920G si as vrea sa aflu daca suporta placa video de 1GB.. si ce fel de placa trebuie (din punct de vedere al conexiunii) deoarece am inteles ca la acest model de laptop se poate schimba placa video. 
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.