Тимофте Даниел Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Salutare! Am un laptop hp probook 4525s iar acum cateva zile au inceput sa-mi apara dungi/patratele ciudate pe display. In cele din urma display-ul nu-mi mai afiseaza nimic. Banuiesc ca e de la placa video. As dori sa intreb daca exista posibilitatea inlocuirii placii (placa este integrata, ATI Radeon HD 4250) si cam cat m-ar ajunge? Am cautat pe google dar nu am gasit nimic depre inlocuirea placii video la acest model.
+BuFnITZa Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 "Ce inseamna placa video integrata?" Integrata adica intodusa in CPU decii...Vrei sa schimbi placa video ? Schimbi intreg CPU (asta din cate stiu eu) Incearca sa conectezi laptopul la un alt monitor sau TV daca ai HDMI sa vedem ca sigur e de la video ca poate e stricat monitorul..
Тимофте Даниел Posted January 21, 2013 Author Report Posted January 21, 2013 am verificat, nu e de la display. Am cautat detalii despre placa si zice ca e integrata in chipset amd 880g. Asta ar insemna ca trebuie sa.mi iau alt chipset? Pot folosi alt model sau e musai amd 880g?
+BuFnITZa Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Poi.....Nu stiu sigur......Eu zic ca ar fii recomandat sa fie acelasi model.... Ca daca pui alt model risti sa ai probleme. (asta e parerea mea)
Тимофте Даниел Posted January 21, 2013 Author Report Posted January 21, 2013 http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/8-series-integrated/Pages/amd-880g-chipset.aspx In specificatiile chipsetului zice de 1 slot graphics upgrade. Crezi ca e posibil sa.i iau o placa dedicata si sa functioneze?
Moderators Courage Posted January 21, 2013 Moderators Report Posted January 21, 2013 laptopurile cu grafică integrată nu au slot pentru grafică dedicată
Тимофте Даниел Posted January 21, 2013 Author Report Posted January 21, 2013 scuze, nu prea ma pricep la hardware. O sa.l duc zilele astea la un service sa vad exact ce.i de facut. Multumesc de sfaturi
+GodsOtherHand Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Ai putea sa mai astepti parerea altora, din linku tau se pare ca se poate pune placa dedicata, daca intradevar placa integrata e de vina.. Eu nu ma pricep oricum. (oricum, gasesti greu si deobicei sunt destul de scumpe..) love is a verb Love is a doing word
+GodsOtherHand Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 App, ai incercat sa verifici temperaturile la placa? se paote doar sa se supraincalzeasca... love is a verb Love is a doing word
Тимофте Даниел Posted January 21, 2013 Author Report Posted January 21, 2013 cred ca am gasit solutia : http://service-calculatoare-constanta.ro/bga-reballing-constanta
Moderators Dan O. Posted January 22, 2013 Moderators Report Posted January 22, 2013 Citeam topicul si ma gandeam.. baiatul asta are nevoie de un reball, clar. Din cate vad, ai gasit solutia la acel service. Sa te pregatesti pentru un pret destul de mare, dar vezi ca sansele sa reuseasca nu sunt 100% sigure.
Тимофте Даниел Posted January 22, 2013 Author Report Posted January 22, 2013 deci, pe viitor, daca imi iau un laptop ar trebui sa aiba placa video dedicata...daca inteleg bine
Moderators Dan O. Posted January 22, 2013 Moderators Report Posted January 22, 2013 Depinde pentru ce il folosesti. Pentru gaming, da, alege cu placa video dedicata. Dar si aia se poate strica.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now