Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Cauta pe google "SEO" sau reclama gratuita/anunturi gratuite. etc etc.

De cate ori citesc ce scrii (mao) am impresia ca imi face implosie ceva in creier. Incearca sa fi mai explicit sa nu ne chinuim sa intelegem ce vrei sa scrii.

Posted

In primul rand aici se vorbesteb frumos! 2 la mana daca stii sa utilizezi ceva foarte bine, dar pastreaza ptr. tine si nu te mai da macho man ca iti va intra in dos acel vibrator stricat, si 3 cred ca e timpul sa lasi forumul pentru alti oamenii care il considera util si au nevoie. Daca ai alte probleme, mergi la doctor, el are sa te rezolve, fie de moment sau pe viata. Sa fie clar MAO !

Aveam pretentii la tine Mao pentru ca esti membru vechi, dar...

Posted

Eu nu am inteles nimic :-?...

sunt de acord cu Gaby! Nici eu n-am inteles nimic. Mai bine stergeti topicul sau macar mesajele inafara discutiei si mao sa reformuleze intrebarea sa intelegem si noi.

Posted

Batranul Lup de Mare Paul ,nu se lasa nikiodata! vegheaza din umbra doar , asa ca mao nu are ce curaj sa prinda,doar sa isi ceara scuze ptr ca era intrun moment de suprematie mentala totala si stiu ce inseamna, si Gaby sa stearga tot si Mao sa refaca intrebarea .atunci totul va decurge normal normalului. pana atunci Mao nu va putea posta nimik !

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.