Jump to content

Recommended Posts

Posted

ideea e ca eu vreau unul facut de un profesionist cu render animatie s mai multe asa am si eu unul superb dar nu vreau unul facut de un profesionist si nu cu we make the difference ci cu traditie-excelenta-pasiune

iFwYryB.jpg

Posted

ideea e ca eu vreau unul facut de un profesionist cu render animatie s mai multe asa am si eu unul superb dar nu vreau unul facut de un profesionist si nu cu we make the difference ci cu traditie-excelenta-pasiune

Hotaraste-te..

Nu vei gasi nici un " profesionist " sa-ti faca logo-ul pe gratis, si mai ales intr-un timp scurt.

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

• Moderators
Posted

Un logo care trebuie sa reprezinte ..afacerea ta.. implica automat branding, iar branding-ul nu este asa de usor de realizat. Si nici gratis, sau ieftin.

Posted
:)) tu iti ceri scuze ai ca mai amuzat mai rau decat poza=)) tot nam inteles ce e ala branding dar daca sar fi inventat brad-ingul asta ar fi fost in top :)) in fine gata cu off topicul azi am fost la o agentie de productie publicitara si am vb cu cineva de akolo akm astept sa ma sune baiatu:D

iFwYryB.jpg

Posted

Brandingul reprezinta identitatea unui produs sau serviciu... de la nume pana la logo, simbol. Cu ce te ajuta? Pai... identificarea mai usoara a produsului tau de catre consumatori.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.